Find useful info for Mt Damavand in 20 different languages in MDG Int.
فارسی České Dansk Deutsch Dutch English English Weblog English Website Español Français Hrvatski MDG Int international Italiano Norsk Polski Português Română Suomi Svenska ελληνικά български России العربية


MDG Ελληνική
Mount Damavand Guide Ελληνική

Mount Damavand Οδηγός στη μητρική σας γλώσσα
Αυτή είναι μια σύντομη και μύηση στη Mt Damavand στη μητρική σας γλώσσα, για να δείτε λεπτομερείς πληροφορίες παρακαλώ επισκεφτείτε:
Mount Damavand Guide Website και
Mount Damavand Guide Weblog στην αγγλική γλώσσα.
Καλώς ήλθατε στον πιο ενημερωμένο σχετικά με τις ιστοσελίδες Mount Damavand. Βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για πεζοπορία & πεζοπορία, αναρρίχηση, κατάλογο του εξοπλισμού, το GPS-ορόσημο, την οδό χάρτες, σε κατασκηνώσεις, να σκαρφαλώνει χρόνο, η υψηλή εξειδίκευση έμπειρο οδηγό, ξενάγηση, διαδρομή, τις υπηρεσίες, τον ύπνο και οι τόποι ανάπαυσης , Μεταφορές, η προειδοποίηση, τις καιρικές συνθήκες και περισσότερα θέματα σχετικά με Mount Damavand μας ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκμάθησης ιστοσελίδες.





5671m
Damavand
Σύνοδος Κορυφής του Ιράν
Σύνοδος Κορυφής των Μέση Ανατολή
Υψηλότερη ηφαιστείου στην Ασία και την Ευρώπη
Δεύτερο ψηλότερο ηφαίστειο στο Βόρειο Ημισφαίριο


Mount Damavand πληροφορίες
Mount Damavand Guide
Mount Damavand είναι μια σιωπηλή Alborz ηφαίστειο που βρίσκεται στην περιοχή. Στις περισσότερες ημέρες του έτους, με σαφή προϋπόθεση της συνόδου κορυφής δεν μπορεί να διαπιστωθεί μόνο από την Τεχεράνη, αλλά και μακριά από 150 χιλιόμετρα μακριά. μοιάζει Fujiyama στην Ιαπωνία, αλλά πολύ μεγαλύτερη. Πιστεύω ότι το λευκό χιονισμένη κορυφή με την τακτική του νέφους είναι το πιο όμορφο θέαμα από το Ιράν. Δεν έχει σημειωθεί έκρηξη του ηφαιστείου της Damavand σε ιστορικούς χρόνους και βιβλία γι 'αυτό και θεωρείται ως σιωπηλή εξαφανιστεί ηφαίστειο. Υπάρχουν κάποιες θερμές πηγές με τις χαμηλότερες πλαγιές ήθελα Larijan χωριό. Στη Σύνοδο Κορυφής υπάρχει κρατήρας περίπου 150-200 μέτρα σε όλη, με πολύ κίτρινο Θειώδες βράχια και πέτρες ελαφρόπετρα. Σε περίπου 5000 μ. και υπάρχουν και ορισμένοι θειικού αερίου κάνοντας ένα μικρό πρόβλημα για τους ορειβάτες. Χιόνι καλύπτει τις πλαγιές άνω κρατήρα και το χειμώνα, άνοιξη και φθινόπωρο. Εξαιτίας του μεγάλου ύψους, η θέα από την κορυφή του Damavand είναι πολύ εκτεταμένη, ένα μεγάλο πανόραμα των βουνών και της κοιλάδας που καλύπτουν πολλές εκατοντάδες τετραγωνικά χιλιόμετρα. Όλα τα άλλα είναι γύρω κορυφές του Alborz φάσμα, στο βόρειο τμήμα της Κασπίας Θάλασσας προς την πεδιάδα και στα νότια φθίνουσα στο ερήμους της κεντρικής του Ιράν. Στην πραγματικότητα είναι το μόνο που δεν είναι η υψηλότερη κορυφή στο Ιράν, αλλά και τα υψηλότερα στη Μέση Ανατολή και την υψηλότερη εάν έχετε ταξιδέψει από την Ευρώπη προς Ανατολάς προς το Ιράν.

Χρήσιμες Πληροφορίες για Mt. Damavand
Φαρσί Όνομα: Koh Damavand αναπληρωματικού Donbalvand, Dood ΚΩΧ, Koh Damawand
Αγγλική Ονομασία: Mount Damavand ή Volcano Damavand, mt. Damavand
Αναπληρωματικά Ορθογραφικός & Όνομα: Mount Damawand, Volcano Damawand, Demavand, Demavend, demavand ....
Τοποθεσία: κεντρική Alborz φάσμα Ιράν 80 χλμ ΒΑ της Τεχεράνης
Υψόμετρο: 5671 μ. - 18605 ft βλ. επίσης: Ανύψωση Damavand
Πλάτος: 35 ° 57 '19 "N
Μήκος: 52 ° 06 '36 "E
Αναρρίχηση Best Time: 10 Ιουνίου έως και 20 Αυγούστου
Best Αναρρίχηση Side: Νότια όψη
Αναρρίχηση Best Program: 2 ημέρες σκαρφαλώσει
Best Start σημείο: Polour, ένα μικρό χωριό στη νότια πλευρά του Mount Damavand
Πρώτη αναρρίχηση: Πιστεύουμε ότι υπήρξε Μαη καταγράφονται, ανεβαίνει στα αρχαία χρόνια.
Πρώτη ηχογραφημένα αναρριχήθηκε: 1837 από WT Thomson
Κατάσταση: Δεν ενεργό Βλέπε Επίσης: ηφαιστειακή δραστηριότητα του Damavand
Πιο πρόσφατη έκρηξη: Δεν έχει καταγραφεί
Πλησιέστερο διεθνές αεροδρόμιο: ΙΚΑ αεροδρόμιο Τεχεράνη, Ιράν


Climbing Mount Damavand
Mount Damavand Guide
Climbing Mount Damavand, 5671 μ., το Ιράν τις υψηλότερες και πιο εμφανή στο βουνό, μπορεί να κάνει τη δια βίου αναμνήσεις. Damavand ίδια μπορεί να φαίνονται πιο ελκυστικά από μακριά απ 'ό, τι από κοντά, αλλά οι απόψεις όσον αφορά τις σαφείς ημέρες και η εμπειρία της αναρρίχησης Damavand με μια ομάδα εξίσου minded πεζοπόρους από όλο τον κόσμο είναι πολύ εποικοδομητικές.

Πότε να σκαρφαλώσει Mt. Damavand;
Βλέπε επίσης χρονοδιάγραμμα για Mount Damavand σκαρφαλώσει
Best αναρρίχηση σεζόν για Damavand
Ιούνιος, Ιούλιος και Αύγουστος είναι η καλύτερη εποχή για αναρρίχηση Damavand. Κατά τη διάρκεια αυτών των τριών μηνών, το Damavand μονοπάτι είναι συνήθως χωρίς χιόνι, ο καιρός είναι σχετικά ήπια, η πρόσβαση από τα δημόσια μέσα συγκοινωνίας είναι εύκολο, αλλά το βουνό καταφύγια είναι κορεσμένοι. Όλοι πεζοπορία που δεν έχουν μεγάλη εμπειρία Συνιστάται θερμά για την αντιμετώπιση του βουνού κατά τη διάρκεια αυτής της αναρρίχησης σεζόν.

Όταν δεν ήταν να σκαρφαλώσει Mt. Damavand!
Off Season

Mountain καταφύγια είναι ανοιχτά για χρήση σε όλες τις εποχές αναρρίχηση στο Ιράν. Ενώ υπάρχει συνήθως λίγο χιόνι στο όρος Damavand, ακόμη και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού οι θερμοκρασίες κατά τη σύνοδο κορυφής να πέφτει πολύ κάτω από το μηδέν π.χ. προβλέπεται να-25C κατά τη διάρκεια της νύχτας. Μόνο έμπειρους πεζοπόρους με έντονη έκκληση για την αποφυγή του πλήθους, θα πρέπει να εξετάσει το Off Season άνοδο στο Damavand. Γύρω από τον Οκτώβριο μέχρι τα μέσα Μαΐου αναρρίχηση στο Damavand συνόδου κορυφής είναι άκρως επικίνδυνη, λόγω του ανέμου και των ακραίων καιρικών συνθηκών, χιόνι, πάγος και άλλους κινδύνους.

Ιρανικό νέο έτος holydays και Σαββατοκύριακα
Mount Damavand Guide
Ιρανικό νέο έτος ονομάζεται Nowroz, 21 Μαρτίου έως 2 Απριλίου, δεν συνιστάται για Damavand αναρρίχηση, στο διάστημα αυτό δεν μπορείτε να βρείτε τις δημόσιες συγκοινωνίες και τους δρόμους είναι η χειρότερη δυνατή κατάσταση κίνησης.


Πώς να σκαρφαλώσει Mount Damavand; Είναι δύσκολο;
Βλέπε επίσης Πώς να αναρριχώνται Damavand λεπτομερώς.
Η ανάβαση στο Damavand Σύνοδος Κορυφής δεν απαιτεί οποιεσδήποτε σημαντικές δεξιότητες αναρρίχησης. Μόνο σε ορισμένα σημεία, το τοπίο είναι απότομες και βραχώδεις. Λίγα σημεία κατά μήκος της πορείας δείχνουν το δρόμο πεζοπόρους. Ωστόσο, η κύρια πρόκληση του να σκαρφαλώνει είναι το γεγονός ότι ο αέρας γίνεται λεπτότερη κυρίως ως αποκτάτε υψόμετρο.

Mount Damavand πλήθη
Βλέπε επίσης χρονοδιάγραμμα για Mount Damavand σκαρφαλώσει
Climbing Mount Damavand δεν είναι πολύ δημοφιλής μόνο στους Ιρανούς, αλλά και μεταξύ των αλλοδαπών τουριστών, που φαίνεται να αποτελούν λιγότερο από το ένα πέμπτο του συνόλου πεζοπόρους. Την περίοδο αιχμής για αναρρίχηση Mount Damavand είναι κατά τη διάρκεια των σχολικών διακοπών οι οποίες τελευταία από περίπου 20 Ιουνίου έως τις 23 Σεπ. Η κορυφή είναι η κορυφή ήταν περίπου 6 Αυγούστου, συνιστάται να αποφεύγεται η αναρρίχηση σ 'αυτή την περίοδο. Προκειμένου να αντιμετωπίσουν δεν είναι πολύ μεγάλος δεν πάρα πολύ μικρές πλήθη, σας προτείνουμε να mt Damavand να σκαρφαλώσει σε μια ημέρα κατά το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου πριν την έναρξη του πλήθους. Το μειονέκτημα του να σκαρφαλώνει στις αρχές Ιουλίου είναι ο καιρός, η οποία τείνει να είναι κάπως πιο ασταθής από ό, τι αργότερα στη σεζόν.

Mount Damavand διαδρομές
βλ. επίσης Πώς να αναρριχώνται Damavand, Damavand GPS ορόσημα,
Εικονικό ταξίδι στο Όρος Damavand από το Google Earth
Mount Damavand διαθέτει 16 διαδρομές, 4 από αυτές τις διαδρομές (νότια και δυτικά βορειοανατολικά) είναι δημοφιλή, καθένα με ένα καταφύγιο σε περίπου 4000. Η βόρεια όψη έχει ένα επιπλέον καταφύγιο σε 5000m, το πιο δημοφιλές πλευρά είναι η νότια όψη, πιο ορειβάτης ξεκίνημα τους ανάβαση στο Damavand σύνοδο κορυφής από νότια διαδρομή.

Mount Damavand Νότια διαδρομή
Mount Damavand Guide

Είναι εύκολα προσβάσιμο από την Τεχεράνη ή βορείως του Ιράν, το σύντομο δρόμο από την Τεχεράνη να το Damavand μέσω Haraz κεντρικό δρόμο νότια προσέγγιση κάνει καλύτερο Trail. Αυτό είναι μακράν το πιο εύκολο και την καλύτερη πλευρά, η ανάβαση προς την κορυφή είναι επίσης μικρότερη.

Mount Damavand Camp1 - Polour Camp
Υψόμετρο 2.270 μ. - 7.447 ft
Απόσταση από την Τεχεράνη 1.5-2 ώρα με το αυτοκίνητο (περίπου 80 χιλιόμετρα)
Polour Camp είναι ένα νέο εγκατεστημένο το Ιράν Αναρρίχηση Ομοσπονδίας Complex στρατόπεδο κοντά Haraz Road Polour στο χωριό, είναι ο καλύτερος τόπος ανάπαυσης για ιρανική και ξένων αναρριχητών που προτίθενται να σκαρφαλώσει Mount Damavand νότια διαδρομή από το κλασικό ή δυτικά της οδού Damavand. Haraz δρόμος είναι ένας από τους κύριους δρόμους που συνδέει την Τεχεράνη για την Κασπία Θάλασσα στη βόρεια του Ιράν στο Mazandaran κατάσταση, αυτό το κεντρικό δρόμο περνάει από Mount Damavand μέσω όμορφη Haraz Valley για να κλείσει Haraz Ποτάμι.

Mount Damavand Camp2 - Base Camp
Υψόμετρο 3.040 μ. - 9.973 ft
Ανάβαση στην Bargah Sevom Camp: 3-5 ώρες
Κάθοδος από Bargah Sevom Camp: 2 -3 ωρες
Απόσταση από Polour Complex Camp περίπου 1 ώρα με το αυτοκίνητο
Αυτή είναι η πιο δημοφιλής βάση για το Damavand σκαρφαλώσει στην κορυφή, και τις πιο εύκολα προσβάσιμες από Polour ή Reyneh με το αυτοκίνητο. Το τελευταίο τμήμα του δρόμου σε αυτό το στρατόπεδο είναι ακατέργαστα χαλίκια δρόμου, το Hraz Road, είναι κορεσμένοι δρόμου, το οποίο χρησιμοποιείται από τα ιδιωτικά οχήματα κατά τη διάρκεια της αιχμής των καλοκαιρινών διακοπών (ειδικά ιρανικό Σαββατοκύριακα Πέμπτη και Παρασκευή).

Mount Damavand Camp3 - Bargah Sevom Camp
Υψόμετρο 4.220 μ. - 13.845 ft
Ανάβαση στην Damavand σύνοδος κορυφής: 5-7 ωρες
Κάθοδος από Damavand Σύνοδος Κορυφής: 2 - 4 ώρες
Η νότια Trail οδηγεί από την Bargah Sevom Κατασκήνωση στην Σύνοδο Κορυφής. Πολλοί μονοπάτι δείχνει αυτή η πορεία προς την κορυφή, και υπάρχουν ξεχωριστές μονοπάτια για την ανάβαση και descent.The Νότια Trail συναντά την Ανατολή Trail κοντά στη Σύνοδο Κορυφής. Περάσουν μια νύχτα στην κοιμισμένος Bargah Sevom και στη συνέχεια να συνεχίσει τη Σύνοδο Κορυφής νωρίς τη δεύτερη ημέρα.
Ένας σωστός τρόπος είναι να αρχίσουμε να σκαρφαλώνεις στο βουνό κατά τη διάρκεια της νύχτας από το 3 ο καταυλισμός χαράτσι και όλη τη νύχτα για να φτάσει η σύνοδος κορυφής γύρω από την ανατολή του ηλίου. Προφανώς, αυτό είναι ένα πιο κουραστικό τρόπο να ανέβουν στο βουνό και φέρνει σε αυξημένο κίνδυνο να πέσουν θύματα υψόμετρο ασθενείας.


Αναρρίχηση Εξοπλισμός
Mount Damavand Guide
βλ. επίσης Mount Damavand Εξοπλισμός
Για να απολαύσετε μια ασφαλή χαράτσι προς την κορυφή του βουνού Damavand, είναι κρίσιμο να θέτουν τις κατάλληλες συσκευές. Μερικά από τα πιο σημαντικά πράγματα να παρατίθενται παρακάτω:

Ορθή Παπούτσια
Οι βραχώδεις, απότομες εδάφους σε ορισμένα τμήματα και τις δυνατότητες των αιφνίδιων, ισχυρές ριπές ανέμου είναι λόγοι για να φέρει καλή υποδήματα πεζοπορίας.

Ορθή Ρούχα
Φέρτε την κατάλληλη προστασία κατά των χαμηλών θερμοκρασιών και ισχυρών ανέμων. Είναι συνήθως κάτω από το μηδέν κατά τη Σύνοδο Κορυφής, και ισχυροί άνεμοι καθιστούν συχνά φαίνεται ακόμα πιο κρύο. Φέρτε βροχή εργαλείων, όπως οι καιρικές συνθήκες μπορούν να αλλάξουν πολύ γρήγορα στα βουνά. Γάντια συνιστάται τόσο κατά την ψυχρότητα και για πεζοπορία την απότομη, βραχώδη περάσματα.

Φακός
Alothough Δεν προτείνουμε να χαράτσι κατά τις νυχτερινές ώρες, ένα flash φως συνιστάται ιδιαιτέρως σε κάθε εποχή και ουσιαστική εκτός της περιόδου αιχμής. Οι περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν το κεφάλι τους λαμπτήρες, όπως αυτές αφήνουν και τα δύο χέρια σας δωρεάν.

Φαγητό
Mount Damavand Guide
Ιδιαίτερα για τα μονοπάτια όπου υπάρχουν λίγα ορεινά καταφύγια, είναι σημαντικό να φέρει αρκετό νερό και τρόφιμα. Επίσης, είναι καλή ιδέα να μεταφέρει όλες σας σκουπίδια, αν και υπάρχουν σκουπίδια κάδους στο όρος Damavand.

Υψόμετρο Ασθένεια
βλ. επίσης την ορεινή Ασθένεια
Το ανθρώπινο σώμα χρειάζεται κάποιο χρόνο για να προσαρμοστούν σε μια ξαφνική αύξηση του υψομέτρου, αλλιώς υπάρχει κίνδυνος πονοκέφαλο, ίλιγγο και ναυτία. Πολύ λίγα άτομα, που αναρριχώνται Mount Damavand, πέφτουν θύματα της ασθένειας υψομέτρου. Για την αποφυγή υψόμετρο ασθενείας, σας συνιστούμε να αντιμετωπίσει το βουνό με αργό ρυθμό και να κάνουν συχνές διακοπές. Μία διανυκτέρευση σε Bargah Sevom Camp συνιστάται σε αντίθεση με μια ευθεία σκαρφαλώσει στην κορυφή. Δεν υπάρχουν φιάλες οξυγόνου, η οποία διατίθεται στην καλύβα στο βουνό, μπορείτε να θέτουν τις δικές σας ως ένα αποτελεσματικό εργαλείο στην πρόληψη και την καταπολέμηση της ασθένειας υψομέτρου.


Πώς να σκαρφαλώσει Mount Damavand
Δύο ημέρες φθάσει το βουνό από τη νότια Damavand Route κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού στη λεπτομέρεια.
Επισκεφθείτε επίσης:
GPS ορόσημα
Εικονικό ταξίδι από το Google Earth
Εξοπλισμός
Ηφαιστειακή Δραστηριότητα

Περίληψη:
Day1 - Τεχεράνης να Camp3. Day2 - Camp3 προς την κορυφή και πίσω στην Τεχεράνη!

Λεπτομέρεια:
Ημέρα 1
Πώς να φθάσει Mt.Damavand;
Μπορείτε να ταξιδέψετε με αυτοκίνητο ή λεωφορείο σε μία από αυτές τις θέσεις:
Camp1 - Reineh
Τεχεράνη> Haraz Οδική> Reineh> Reineh Camp. (Περίπου 2,5 ώρες)
Εάν έρχεστε από τη βόρεια του Ιράν, δηλαδή Mazandaran μέλος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό τον τρόπο
Ή
Camp1-Polour Camp 2.270 μ. - 7.447 ft
Τεχεράνη> Haraz Οδική> Polour> Polour Camp. (Περίπου 1,5 ώρες)
Αν ταξιδεύετε από την Τεχεράνη, Polour είναι πολύ μικρότερο και καλύτερο τρόπο για εσάς.
Αυτές οι Κατασκηνώσεις ανήκουν στην ιρανική ορειβασία Ομοσπονδίας, τα οποία μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ή μπορείτε να ζητήσετε για ένα αυτοκίνητο για να σας μεταφέρει σε:
Camp2 - Base Camp 3.040 μ. - 9.973 ft
Φαρσί όνομα Goosfand Sara Camp.
Ισχυρές αυτοκίνητα σαν 4WD Jeeps σας μεταφέρει στη 2 η Camp / καταφύγιο που ονομάζεται Σάρα Goosfand οποία στην πραγματικότητα είναι το Base Camp, (περίπου 1 ώρα).
Εάν ζείτε σε μια πόλη με χαμηλό υψόμετρο, όπως το επίπεδο της θάλασσας, μπορείτε καλύτερα να έχουμε επιπλέον υπόλοιπο εδώ ή, ίσως, διαμονή μιας νύχτας σε αυτό το τόπο για acclimatization. (Διαβάστε την σημείωση 1)
Camp3 - Shelter 4.220 μ. - 13.845 ft
Φαρσί όνομα Bargah Sevom Camp
Από 3 έως 4 ώρες περπάτημα φτάσετε το Bargahe Sevom Camp, δεν φέρουν βαρύ εξοπλισμού στον εαυτό σας, χρησιμοποιήστε αντί mule και αχθοφόροι. Χρησιμοποιήστε τα πεζοδρόμια, είναι εύκολο να τους βρείτε, πηγαίνετε αργή και σταθερή, αν ξεκινήσετε το πρωί έχετε αρκετό χρόνο, χρήση φως της ημέρας μόνο, ποτέ δεν ξεκινούν στο σκοτάδι. Μείνετε μία νύχτα εδώ.
(Διαβάστε τη σημείωση 1 & 2)





Maps and Signs for Mount Damavand Climb
Χάρτες και ενδείξεις για Mount Damavand σκαρφαλώσει



Ημέρα 2
Mount Damavand Guide
Πώς να πάνε στην αρχή της mt. Damavand 5.671 μ. - 18.605 ft
Η νότια όψη δεν είναι τεχνικό τρόπο, από τις 5 έως τις 7 ωρες αργή και σταθερή τα πόδια μπορείτε να φτάσετε τη Σύνοδο Κορυφής, δεν φέρουν βαρύ εξοπλισμού με τον εαυτό σας, μπορείτε να τους αφήνουν στην Bargahe Sevom Camp, μόλις λάβει τα απαραίτητα πράγματα μαζί σας, ανάλογα προς ο καιρός η καλύτερη ώρα έναρξης είναι περίπου 5 o `ρολογιού το πρωί. (διαβάστε σημαντική σημείωση 3). Πριν την έναρξη ελέγχετε όλα σας τα απαραίτητα πράγματα, έχουν ένα καλό πρωινό, δείτε προσεκτικά τις μετεωρολογικές προβλέψεις, αν είναι δυνατόν, δεν υπόλοιπη περισσότερο από 5 λεπτά ανά σας να σκαρφαλώνει κατά τη διάρκεια της ανάπαυσης, για τα τρόφιμα & ποτά που χρειάζεστε τουλάχιστον 1,5 επιστολές του νερού, και ένα λίγα τρόφιμα, ορισμένα γλυκά σοκολάτας ή thats all! από εδώ προς τα πάνω δεν υπάρχει νερό, τρόφιμα ή καταφύγιο. Χρησιμοποιήστε τα πεζοδρόμια, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού πολλοί ορειβάτες πάνε αυτόν τον τρόπο θα μπορούσατε ίσως να είναι σε θέση να βρει μια ομάδα που ταιριάζει σε σας πρόγραμμα, αν δεν είστε βέβαιοι για τη χρήση ενός οδηγού. Μην ανεβαίνετε στη διάρκεια της νύχτας.
Επιστροφή Επιστροφή
Μετά την άφιξή τους στην αρχή δεν δαπανούν πολύ χρόνο εκεί, πάρτε μερικές φωτογραφίες και επιστρέψτε σύντομα να Bargah Sevom Camp (περίπου 2,5 ώρες), μπορείτε να έχετε υπόλοιπο τώρα για μισή ώρα, όταν αισθάνεστε ok προσπαθήσουμε να επιστρέψουμε στην Goosfand Sara, ακόμη και να την Τεχεράνη. Αν έχετε αρκετό χρόνο μετά σας ανεβαίνει, καλό είναι να πάει στο Abe Garm e Larigan 5 χλμ. από Reyneh, την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το όφελος των ορυκτών ζεστό νερό ελατήρια των Damavand και περνούν τη νύχτα εκεί.

Σημείωση 1
Το καλοκαίρι μπορείτε να βρείτε μερικά τρόφιμα και νερό εδώ, αλλά εγώ προτείνω να χρησιμοποιήσετε τη δική σας. Μπορείτε να βρείτε mule και porter.
Σημείωση 2
Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού μπορεί να βρείτε σκηνή και υπνόσακο για ενοίκιο εδώ.
Note3, Σημαντικό!
Υπάρχει ένα λάθος, πιστεύω ότι Προτείνουμε να ξεκινήσετε την αναρρίχηση από Bargahe Sevom προς την κορυφή του βουνού Damavand κατά τη διάρκεια της νύχτας, λόγω των λιγότερο θειικού αερίου, αλλά εγώ ποτέ δεν σας συμβουλέψει αρχίζει τη νύχτα, ακόμη και αν δείτε μερικά ορειβάτες το πράξουν, τα περισσότερα από αυτά τα άτομα δεν επιτύχουμε τους σκαρφαλώσει και ποτέ δεν βλέπω τη σύνοδο κορυφής! κατά τη διάρκεια της νύχτας δεν μπορείτε να βρείτε τις κατάλληλες μονοπάτια, μπορείτε να κάνετε πολλά λάθη, θα χάσετε περισσότερη ενέργεια λόγω των ψυχρότερες καιρικές συνθήκες, και πιο σημαντικό πράγμα που μπορεί να είναι ξύπνιοι, αλλά σας σώμα δεν είναι και το βιολογικό ρολόι του σώματός σας λέει ότι είναι κοιμισμένος χρόνου!
Μην φοβάστε να θειικού αερίου, έχουν λίγο ξύδι μαζί σας, σας βοηθά πολύ!


Useful information and links for Mount Damavand
All Camps
Equipment
FAQ
Google Earth
GPS Landmark
How To Climb
Mt Damavand Info
Photo Gallery
Routes
Ski Mountaineering
Thermal Spring
Timing
Tour
Video Clips
Weather


Mount Damavand Guide
Α έως το Ω Mt Damavand οδηγός
Όλα τα στρατόπεδα Damavand
Camp 1 - Polour Camp
Camp 2 - Base Camp
Camp 3 - Bargah Sevom
Climbing Mount Damavand
Damavand Hot Springs
Ανύψωση Mount Damavand
Κατάλογος εξοπλισμού για Mount Damavand
Συχνές ερωτήσεις για αναρρίχηση Mount Damavand
Πώς να σκαρφαλώσει Mount Damavand
Ιράν φυσικό αξιοθέατα
Mount Damavand Info
Mount Damavand Photo Gallery
Mount GPS Damavand ορόσημα
Mummies του Mount Damavand
Ειδήσεις 2008
Εκδρομές του Mount Damavand
Βιντεοκλίπ του Mount Damavand
Ηφαιστειακή δραστηριότητα του Mount Damavand
Ηφαιστειακή αγάλματα του Mount Damavand
Εικονικό ταξίδι στο Όρος Damavand από το Google Earth
Καιρος για Mount Damavand


Υπηρεσίες
Εμείς σας προσφέρουμε και την παροχή αυτών των υπηρεσιών σας για Mount Damavand και άλλες ιρανικές βουνό, το οικοσύστημα, τις πολιτιστικές εκδρομές ..

Καλώς ορίσατε
-- Θα σας Καλώς ήρθατε στο αεροδρόμιο από το αγγλικό / Deutsch μιλώντας οδηγός

Ξεναγών
Αγγλικά / Γερμανικά μεταφραστή (διερμηνέας)
υψηλή ειδίκευση και έμπειρο οδηγό για:
-- Mount Damavand & πεζοπορία trekking tour.
-- Mount Damavand αναρρίχηση περιοδεία πακέτα.
-- Mount Damavand ski tour.
-- Άλλες ιρανικές βουνό περιοδεία.
-- Ταξιδιωτικά περιοδεία του Ιράν.
-- Το Ιράν οικοσύστημα περιοδεία.
-- Το Ιράν χαρακτήρα περιοδεία.


Μεταφορές
Mount Damavand Guide

-- Μεταφορά από το ξενοδοχείο σας σε οποιοδήποτε σημείο εκκίνησης του Mount Damavand με ιδιωτικά αυτοκίνητα.
-- Ιδιωτικό αυτοκίνητο + οδηγού οδηγό για άλλες ιρανικές πόλεις.
-- Patrol + οδηγού αυτοκινήτου του οδηγού.
-- Mehr Abad μεταφορά από το αεροδρόμιο προς το ξενοδοχείο.
-- Ιμάμ μεταφορά από το αεροδρόμιο προς το ξενοδοχείο.
-- Ιδιωτικό αυτοκίνητο ή με τα δημόσια λεωφορεία για διάφορες ιρανικές πόλεις.


Εξοπλισμοί
προμήθεια εξοπλισμού για τις περιηγήσεις σας Mount Damavand.
-- Βουνό εργαλείων.
-- Τρόφιμα, ποτά & μαγείρεμα εξοπλισμών.
-- Σκηνή, υπνόσακο, χαλί, και τον εξοπλισμό κάμπινγκ.
-- Τον εξοπλισμό του σκι.
-- GPS, χιονοστιβάδα πομποδέκτη, πυξίδα, επικεφαλής φως κτλ ....
-- Χάρτες.

Άλλες Υπηρεσίες
Μπορούμε να προσφέρει και άλλες υπηρεσίες:
-- Το Ιράν Visa για τις ξένες αναρριχητές να Mount Damavand.
-- Ιράν για την αμερικανική Visa αναρριχητές να Mount Damavand.
-- Ξενοδοχειακών κρατήσεων στο Ιράν.
-- Διαμονή στην Τεχεράνη και τα χωριά κοντά στο βουνό damavand.
-- Mount Damavand ορυκτών ζεστό νερό ελατήρια λουτρά.
-- Την απόκτηση άδειας για τους ξένους ορειβάτες να Mount Damavand.
-- Μουλάρια, sherpa, porter να μεταφέρει τον εξοπλισμό σας για να Mount Damavand καταφύγια και πίσω.

Ρωτήστε για σας Δωρεάν συμβουλές και βοήθεια.

Εκδρομές
Mount Damavand Guide

Mount Damavand και άλλες ιρανικές βουνό, το οικοσύστημα, τις πολιτιστικές περιηγήσεις.
Καλώς ήλθατε στην Ένωσή μας σχετικά με το Ιράν και τη Μέση Ανατολή στην ψηλότερη κορυφή για την ασφαλέστερη και πιο αξιόπιστη ορειβατική εμπειρία. Επικεντρώνοντας στο όρος Damavand και άλλες ιρανικές βουνά είμαστε σε θέση να επικεντρώσουν την εμπειρία μας για να σας δώσουμε τις καλύτερες δυνατές πιθανότητες επιτυχίας.
• Mount Damavand ιρανικές και άλλες ορεινές Tours
• το Ιράν φυσικό οικοσύστημα αξιοθέατα Tours
• Ιράν πολιτιστικές περιηγήσεις

Ιράν φυσικό αξιοθέατα
Επισκεφτείτε όλα τα φυσικά αξιοθέατα του Ιράν
Προσφέρουμε εκδρομές για Mount Damavand και άλλες ιρανικές βουνό, το οικοσύστημα, τις πολιτιστικές περιηγήσεις και το Ιράν Φυσικά αξιοθέατα.


Επικοινωνία
Mount Damavand Guide
Παρακαλώ σημειώστε:
1 - Μας μισούν spams όσο και εσείς.
Τα προσωπικά σας στοιχεία δεν πρόκειται ποτέ να μοιραστούν με 3η μέρη.
2 - Να μας βοηθήσει να γίνει διάκριση μεταξύ των email σας και spams,
παρακαλώ Damavand στο email σας θέμα.
3 - Παρακαλούμε γράψτε το email σας στην αγγλική γλώσσα.

Αν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με την αναρρίχηση Mount Damavand ή Αν έχετε οποιεσδήποτε προτάσεις σχετικά με Mount Damavand Οδηγός ιστοσελίδες, μη διστάσετε να μας σταγόνα ένα σημείωμα. Πριν από ζητώντας μπορείτε να βρείτε την απάντηση σε συχνές ερωτήσεις σχετικά με Mount Damavand.

Αυτό είναι ένα μηχάνημα το μεταφρασμένο κείμενο, παρακαλούμε να μην μας κατηγορήσει για οποιοδήποτε λάθος!

Καλώς ήρθατε στο Mount Damavand Guide, το πιο ενημερωμένο σχετικά με το δικτυακό τόπο Mount Damavand.
Copyright © Mount Damavand Guide. Όλα τα δικαιώματα είναι κατοχυρωμένα.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Mount Damavand στην αγγλική έκδοση των ιστοσελίδων μας:
Mount Damavand Guide οδηγός Website
Mount Damavand Guide οδηγός Weblog



Contact Us ( English )
Please note:
1- We hate spams as much as you do ,your personal information will never be shared with 3rd parties.
2- To help us distinguish between your email and spams, please quote Mt Damavand or Iran Nature in your email subject .
3- Please write your email in English.
4- We will reply to all emails which have the subject Mt Damavand or Iran Nature , please be patient .
5- If you did not get a reply in 2 days , please check your spam box.

If you have any suggestions about our webpage please don't hesitate to drop us a note. If you have any question about climbing Mt Damavand or visiting Iran Natural Attractions feel free to ask .



Mount Damavand Guide Int,
MDG ελληνικά MDGI870616
Copyright © Mount Damavand Guide Int. All rights reserved.


hiking & trekking Damavand Iran دماوند ایران iran nature and iran ecosystem , climbing Damavand Iran دماوند ایران and other Iran mountains, equipment list and GPS landmark for Damavand Iran دماوند ایران, route and trail maps for Damavand Iran دماوند ایران, camps , resting places and timing for Damavand Iran دماوند ایران, itinerary Damavand Iran دماوند ایران , experienced guide Damavand Iran دماوند ایران guided tour for Damavand Iran دماوند ایران, transport & services for Damavand Iran دماوند ایران weather forecast Damavand Iran دماوند ایران .Damavand Iran دماوند ایران iran nature and iran ecosystem photo, picture and video . Damavand Iran دماوند ایران iran nature and iran ecosystem guid.
Damavand Iran دماوند ایران Damavand Iran دماوند ایران Damavand Iran دماوند ایران Damavand Iran