Find useful info for Mt Damavand in 20 different languages in MDG Int.
فارسی České Dansk Deutsch Dutch English English Weblog English Website Español Français Hrvatski MDG Int international Italiano Norsk Polski Português Română Suomi Svenska ελληνικά български России العربية


MDG v České
Mount Damavand Guide v České
Mount Damavand Guide ve svém rodném jazyce
Toto je stručný a základní úvod do Mt Damavand ve vašem rodném jazyce, aby věděl, podrobné informace prosím navštivte
Mount Damavand Guide Website a
Mount Damavand Guide Weblog v angličtině.
Vítejte na největší informační stránky o Damávand . Najít užitečné informace pro pěší turistiku & trekking, horolezectví, seznam vybavení, GPS mezník, mapy, trasy, kempy, vyšplhat načasování, vysoce kvalifikovaných zkušený průvodce, prohlídka s výkladem průvodce, itineráře, služby, spí a odpočívá místa, doprava, varování, povětrnostní podmínky a další témata o Damávand v naší komplexní tutoriál webových stránek.

Fotogalerie Damávand Průvodce
Photo Gallery Mount Damavand Guide


5671 m
Damavand
Summitu na Írán
Summitu na Blízkém východě
Volcano nejvyšší v Asii a Evropě
Volcano druhý nejvyšší v Severní polokoule


Damávand Informace
Damávand Průvodce
Mount Damavand Guide
Damávand je tichá sopky se nacházejí v Alborz Range. Na většinu dní v roce, ve podmínky summitu je možné vidět nejen z Teheránu, ale i daleko od 150 kilometrů. to vypadá jako Fujiyama v Japonsku, ale mnohem větší. Věřím, že jeho bílý zasněžený vrchol s jeho pravidelnou mraky je nejkrásnější památkou na Írán. Nedošlo k žádné erupci na Damavand v historických časech a záznamů tak, že je považováno za zaniklé tichého sopky. Tady jsou některé horké prameny v jeho dolní svahy jako Larijan vesnice. Na summitu se nachází kráter asi 150-200 metrů napříč, s mnoha žlutými sirnatý pumice skály a kameny. Přibližně na 5000 metrů jsou zde i některé sirný plynu což trochu problém pro horolezce. Sníh pokrývá kráteru a horní svahy v zimě, na jaře a na podzim. Kvůli své velké výšky, je pohled z vrcholu na Damavand je velmi rozsáhlá, velké panorama hor a údolí pokrývají mnoho set čtverečních kilometrů. Všude kolem jsou další vrcholy na Alborz rozsahu, na severu Kaspického moře do roviny a na jihu sestupuje do pouští střední na Írán. Ve skutečnosti je to nejen na nejvyšší vrchol v Íránu, ale také nejvyšší v Středním východě a nejvyšší, pokud budete cestovat z Evropy na východ do Íránu.

Užitečné informace o Mt. Damavand
Mount Damavand Guide
Perština Jméno: Koh Damavand náhradníků Donbalvand, Dood Koh, Koh Damawand
Název anglicky: Damávand nebo Volcano Damavand, mt. Damavand
Alternativní pravopisu & Název: Mount Damawand, Volcano Damawand, Demavand, Demavend, demavand ....
Poloha: centrální Alborz Írán rozmezí 80 km severně-východ od Teheránu
Nadmořská výška: 5671 m - 18605 ft viz také: Výška Damavand
Zeměpisná šířka: 35 ° 57 '19 "severní šířky
Délka: 52 ° 06 '36 "E
Nejlepší lezení Čas: 10. června do 20. srpna
Nejlepší lezení Side: Jižní tvář
Nejlepší lezení programu: 2 dny vyšplhat
Nejlepší Startovní bod: Polour, malé obci na jižní straně z Damávand
První Climbs: Jsme přesvědčeni, že došlo května neregistrovaná vyleze v dávných let.
První Climbed Nahráno: 1837 o WT Thomson
Stav: aktivní Viz také: sopečné činnosti na Damavand
Nejnovější Erupce: Žádné záznamy
Nejbližší mezinárodní letiště: IKA Letiště Teheránu, Írán

Horolezectví Damávand
Mount Damavand Guide
Horolezectví Damávand, 5671 m, Írán je nejvyšší a nejvýznamnější hory, může být celoživotní vzpomínky. Damavand sama o sobě může vypadat více atraktivní z dálky než zblízka, ale názory na jasných dnů a zkušenosti z lezení Damavand se skupinou stejně smýšlejících pěší turisty z celého světa jsou velmi vděčná.

Když se vyšplhat na Mt. Damavand?
Viz také načasování Damávand Stoupej
Nejlepší lezení sezóny na Damavand
Červen, červenec a srpen jsou nejlepší horolezecké sezóny na Damavand. Během těchto tří měsíců, Damavand stezka je většinou bez sněhu, počasí je relativně mírné, přístup do veřejné dopravy je velmi jednoduché, ale horské útulky jsou doslova nabitý. Všichni bez velké turistické zkušenosti se doporučuje, aby řešení horské lezení během této sezóny.

Když nejsou k vyšplhat na Mt. Damavand!
Do konce sezony
Mount Damavand Guide
Hory útulky jsou otevřené pro použití ve všech ročních obdobích lezení v Íránu. Zatímco tam je obvykle málo sněhu na Damávand, dokonce i během letních teplotách na summitu kapky do hluboko pod nulu, např. do-25C v noci. Pouze zkušené turisty s výrazným žádáme, aby nedošlo k davu, by měla zvážit Off Sezóna výstup na Damavand. Od října do zhruba poloviny května lezení na Damavand summitu je velmi nebezpečný kvůli extrémním větru a počasí, sníh, led a další rizika.

Íránský nový rok holydays ao víkendu
Íránského nového roku vyzvala Nowroz 21. března do 2. dubna, se nedoporučuje na Damavand lezení, během této doby nemůžete najít veřejné dopravy, a silnice jsou v nejhorších možných provozních podmínek.

Jak vyšplhat Damávand? Je to těžké?
Mount Damavand Guide
Viz také Jak vyšplhat Damavand v detailu.
Stoupání na Damavand summitu nevyžaduje žádné významné horolezecké dovednosti. Pouze v některých bodech, terén je strmá a skalnatá. Několik značek podél stezky ukázat pěší cestě. Nicméně hlavní výzvou na výstup je skutečnost, že se vzduch dostane zejména tenčí jak získat nadmořskou výšku.

Damávand Crowds
Viz také načasování Damávand Stoupej
Horolezectví Damávand je velmi populární nejen mezi Íránci, ale také mezi zahraničními turisty, kteří, jak se zdá, tvoří méně než jednu pětinu všech pěší turisty. Vrchol sezóny pro lezení Damávand je během školní prázdniny, které poslední z přibližně 20. června do 23. září Vrcholem vrcholu je dosaženo asi 6 srpna, Doporučuje se, aby se zamezilo lezení v tomto období. Aby se setkat ani příliš velký ani příliš malé davy, doporučujeme, abyste při výstupu mt Damavand na všední den v první polovině července před začátkem davu. Nevýhodou pro vyšplhat na počátku července je počasí, které má tendenci být o něco více nestabilní než později v průběhu sezóny.

Damávand Linky
Mount Damavand Guide
viz též Jak vyšplhat Damavand, Damavand GPS památky,
Virtuální výlet na Damávand na Google Earth
Damávand má 16 linek, 4 z těchto cest (na jihu na sever na východ a na západ) jsou velmi populární, každý s přístřeškem na asi 4000 metrů. Severní tvář má navíc přístřeší na 5000 metrů, nejoblíbenější straně je jižní tvář, nejvíce horolezec začít jejich výstup na Damavand z jihu summitu trase.

Damávand Jižní trasa
Mount Damavand Guide
Je snadno dostupný z Teheránu nebo na sever od Íránu, krátká cesta z Teheránu na Damavand prostřednictvím Haraz hlavní silnici, aby jižní přístup, který nejlépe Trail. To je zdaleka nejjednodušší a nejlepší stranu, stoupání na vrchol je také kratší.

Damávand Camp1 - Polour Camp
Nadmořská výška 2.270 m - 7.447 ft
Vzdálenost od Teheránu 1.5-2 hodiny autem (cca 80 km)
Polour Camp je nový stanovena Írán Horolezectví federace Komplexní tábor nedaleko Haraz Road v Polour ves, to je nejlepší místo k odpočinku íránských a zahraničních horolezců kteří hodlají vyšplhat Damávand od klasické trati na jih nebo na západ cesta Damavand. Haraz Road je jedním z hlavních silnicích, které spojuje Teherán do Kaspického moře na severu Íránu v Mazandaran stavu, to hlavní silnici přechází do Damávand prostřednictvím krásné Haraz Valley uzavřen Haraz River.

Damávand Camp2 - Base Camp
Mount Damavand Guide
Nadmořská výška 3.040 m - 9.973 ft
Stoupání do Bargah Sevom Camp: 3-5 hodin
Sestup z Bargah Sevom Camp: 2 -3 hodiny
Vzdálenost od Polour Komplexní Camp cca 1 hodinu jízdy autem
To je nejpopulárnější základnou pro výstup na Damavand summitu, a snadno přístupný z Polour nebo Reyneh autem. Poslední část této silnice na tomto táboře je hrubý štěrk silnici, jehož Hraz Road, je přeplněný silnici, která se používá od soukromých vozidel během vrcholu letních prázdnin (speciálně íránské víkendech čtvrtek a pátek).

Damávand Camp3 - Bargah Sevom Camp
Nadmořská výška 4.220 m - 13.845 ft
Výstup na Damavand summitu: 5-7 hodin
Sestup z Damavand summitu: 2 - 4 hodiny
Trasa vede na jih od Bargah Sevom Camp na summitu. Hodně stezka ukazuje tato trasa k vrcholu, a tam jsou oddělené stezky pro stoupání a descent.The Jižní Trasa splňuje východě stezka v blízkosti summitu. Strávit jednu noc spí v Bargah Sevom a poté pokračovat na summitu počátkem roku na druhý den.
Špatným způsobem, je na začátku lezení na hory v noci ze 3. tábora a pěší přes noc dosáhnout vrcholu kolem východu slunce. Je zřejmé, že se jedná o více únavné cestě z lezení na hory a přináší zvýšené riziko obětí na nadmořské výšce nemoci.

Horolezecké vybavení
Mount Damavand Guide
viz také Damávand Vybavení Seznam
Aby bylo možné využívat bezpečné pěší tůra na summitu na Damávand, že je zásadní, aby byla vhodným vybavením. Některé z nejdůležitějších věcí, které přinášejí, jsou uvedeny níže:

Správné Boty
Rocky, strmý terén v některých sekcí a možností náhlé, silné poryvy větru jsou důvody, aby řádné turistické obuvi.

Správné oblečení
Mount Damavand Guide
Přinést účinnou ochranu proti nízkým teplotám a silné větry. Je obvykle pod nulu na summitu, a silné větry často se jeho význam ještě chladnější. Přinést déšť zařízení, jako povětrnostní podmínky mohou měnit velmi rychle v horách. Rukavice jsou doporučeny i proti chlad a pro pěší turistiku na prudký, skalnaté pasáže.

Baterka
Alothough nemám doporučujeme výlet během noční fotky, flash světlem je silně doporučeno v každém ročním období a zásadní mimo vrchol sezóny. Většina lidí zvolit hlavu lampy, jako jsou dovolené obě volné ruce.

Jídlo
Mount Damavand Guide
Zejména na vleku, kde je několik horských chat, to je důležité, aby dostatečné množství vody a potravin. Samozřejmě, že je dobrý nápad, aby si s sebou všechny své odpadky, i když tam jsou odpadky, koše na Damávand.

Nadmořská výška Nemoc
viz také horská nemoc
Lidské tělo vyžaduje určitou dobu na přizpůsobení se náhlé zvýšení nadmořské výšky, jinak existuje riziko, bolest hlavy, závratě a nevolnost. Poměrně málo lidí, kteří výstup na Damávand, obětí na nadmořské výšce nemoci. Aby nedošlo k nadmořské výšce nemoci, měli byste se vypořádat se s horou na pomalé tempo a časté přestávky. S přenocováním v Bargah Sevom kempu se doporučuje na rozdíl od přímé vyšplhat až na vrchol. Neexistují žádné láhve na kyslík, který je k dispozici na horské chatě, můžete uvést svůj vlastní jako účinný nástroj při prevenci a boj s nadmořskou výškou nemoci.

Jak vyšplhat Damávand
Mount Damavand Guide
Dva dny výstup na Damávand od jižní trasa v létě v detailu.
navštivte také:
GPS památky
Virtuální Výlet do Google Earth
Seznam zařízení
Sopečná činnost

Shrnutí:
Day1 - Teherán k Camp3. Day2 - Camp3 na vrchol a zpět do Teheránu!

Detail:
Den 1
Jak se k Mt.Damavand?
Můžete cestovat autem nebo autobusem do jedné z těchto místech:
Camp1 - Reineh
Teherán> Haraz silničního> Reineh> Reineh Camp. (Cca 2,5 hodiny)
Pokud vám přijde od severu na Írán, tj. Mazandaran státu, můžete využít tento způsob
NEBO
Camp1-Polour Camp 2.270 m - 7.447 ft
Teherán> Haraz silničního> Polour> Polour Camp. (Cca 1,5 hodiny)
Pokud budete cestovat z Teheránu, Polour je mnohem kratší a lepší cestu k vám.
Tyto tábory patří k íránské horolezectví federace, který můžete použít, nebo můžete požádat o auto, aby vás to:
Camp2 - Base Camp 3.040 m - 9.973 ft
Perština Název Goosfand Sara Camp.
Silné vozy jako 4WD Jeepy s sebou, abyste 2. Camp / přístřeší nazývá Goosfand sara, který je vlastně Base Camp, (cca 1 hodina).
Pokud žijete ve městě s nízkou výšku, stejně jako mořem, je lepší mít navíc odpočinku zde, nebo snad pobyt na jednu noc na tomto místě pro aklimatizace. (Přečtěte si poznámku 1)
Camp3 - kryt 4.220 m - 13.845 ft
Perština jméno Bargah Sevom Camp
O 3 až 4 hodiny chůze se dostanete do Bargahe Sevom Camp, nenesou těžkých zařízení sami, použijte muly a zřízenci místo. Pomocí nohy cesty, to je snadné je najít, jděte pomalu a ustálených, pokud začnete v dopoledních hodinách máte dost času, použijte pouze denním světlem, nikdy začít ve tmě. Pobyt na jednu noc zde.
(Přečtěte si poznámku 1 & 2)



Mapy a Značky na Damávand

Den 2
Jak jít na vrchol mt. Damavand 5.671 m - 18.605 ft
Jihu tvář není technickým způsobem, o 5 až 7 hodin, pomalé a plynulé chůze se dostanete na summitu, nenesou těžkých zařízení se sami, můžete si nechat v Bargahe Sevom Camp, pouze nezbytné brát věci s vámi, v závislosti na počasí nejlepší čas začátku je asi 5 l `hodiny ráno. (číst důležitá poznámka 3). Před zahájením zkontrolovat všechny vaše nezbytné věci, mít dobrou snídani, podívejte se na předpověď počasí pečlivě je-li to možné, nejsou v klidu více než 5 minut na odpočinek během svého stoupání, pro jídlo & pití je potřeba nejméně 1,5 dopisy vody, a málo potravin, některé čokoládové bonbóny, nebo to je vše! odtud směrem nahoru neexistuje vody, potravin nebo přístřeší. Pomocí nohy cesty, v létě hodně horolezců tudy snad mohl být schopen najít skupiny, která vyhovuje vašim programu, pokud si nejste jisti, použijte nápovědu. Nenechte si vyšplhat na noc.
Zpět Zpět
Po dosažení vrcholu nejsou tráví hodně času, vzít pár fotek a rychle se vrátit zpět do Bargah Sevom Camp (asi 2,5 hodiny), můžete si odpočinout hned na půl hodiny, když si myslíte, ok pokusit se vrátit do Goosfand Sara a dokonce i do Teheránu. Máte-li dost času poté, co bude šplhat, to je dobrý nápad jít do Abe Garm e Larigan 5 km od Reyneh, které můžete využít ve prospěch horkých minerálních pramenů na Damavand a přenocovat tam.

Poznámka 1
Mount Damavand Guide
Během léta můžete najít vodu a něco k jídlu tady, ale doporučujeme používat svůj vlastní. Najdete muly a porter taky.
Poznámka 2
Během léta můžete najít stan a spací pytel za pronájem zde.
Note3, Důležité!
Je chybné domnívat se, že naznačují, začnete lezení od Bargahe Sevom na summitu na Damávand v noci, protože menší sirný plyn, ale já vám radí nikdy začít v noci, i když vidíte některé horolezce to tak, že většina z těchto lidí nejsou podaří jejich výstupu a nikdy vidět vrchol! v noci nemůžete najít vhodného cest, můžete učinit mnoho chyb, ztratíte více energie, protože na chladnější počasí, a nejdůležitější věc, které si může být vzhůru, ale tělo není a biologické hodiny vašeho těla říká, že je na spaní čas!
Nebojte se na sirný plyn, mají trochu octa s vámi, to vám pomáhá spousta!

Všechny užitečné informace a odkazy, které potřebujete k vyšplhat Damávand 5671 m - 18605 ft.
Mount Damavand Guide
A do Z Mt Damavand Průvodce
Všechny Damavand Kempy
Camp 1 - Polour Camp
Camp 2 - Base Camp
Camp 3 - Bargah Sevom
Horolezectví Damávand
Damavand Hot Springs Springs
Elevation na Damávand
Seznam zařízení na Damávand
Často kladené otázky o lezení Damávand
GPS památky
Jak vyšplhat Damávand
Írán Přírodní zajímavosti
Damávand Info
Damávand Fotogalerie
Damávand GPS památky
Mumie na Damávand
Novinky 2008 Fotogalerie
Prohlídka Damávand
Videoklipy na Damávand
Sopečné činnosti na Damávand
Vulkanický Sochy na Damávand
Virtuální Výlet do Damávand Google Earth
Weather Forecast


Useful information and links for Mount Damavand
All Camps
Equipment
FAQ
Google Earth
GPS Landmark
How To Climb
Mt Damavand Info
Photo Gallery
Routes
Ski Mountaineering
Thermal Spring
Timing
Tour
Video Clips
Weather


Služby
Nabízíme vám tyto dodávky a služby pro vaše Damávand a další íránské hory, ekosystém, kulturní výlety ..

Vítejte
-- Welcom jsme vás na letišti English / Deutsch mluvící průvodce

Turistických průvodců
Mount Damavand Guide
English / Deutsch překladatele (tlumočníka)
a vysoce kvalifikovaných zkušený průvodce pro:
-- Damávand & trekking turistické cesty, pobyty a zájezdy.
-- Damávand lezení zájezdy.
-- Damávand lyžařské cesty, pobyty a zájezdy.
-- Ostatní íránské horské cesty, pobyty a zájezdy.
-- Írán cestovních služeb cestovního ruchu.
-- Írán ekosystému turné.
-- Írán přírody turné.


Doprava
Mount Damavand Guide
-- Transfer z Vašeho hotelu na jakékoli výchozí bod na Damávand soukromých automobilů.
-- Soukromé auto + řidič průvodce pro jiné íránských měst.
-- Hlídka automobil + řidič průvodce.
-- Transfer z letiště Mehr Abad do hotelu.
-- Transfer z letiště do hotelu imáma.
-- Soukromým vozidlem nebo autobusem na různých veřejných íránských měst.


Zařízení
dodává vybavení pro vaše Damávand výlety.
-- Horská kola.
-- Potraviny, nápoje a kuchyňská zařízení.
-- Stan, spací pytel, mat, a kempinkové vybavení.
-- Lyžařské vybavení.
-- GPS, lavinové vysílač, kompas, kus světla atd. ....
-- Mapy.

Ostatní služby
Mount Damavand Guide
Můžeme nabídnout další služby:
-- Írán Visa pro zahraniční Horolezci na Damávand.
-- Írán víza pro americké Horolezci na Damávand.
-- Hotelová rezervace v Íránu.
-- Ubytování v Teheránu a vesnic v blízkosti Damávand.
-- Damávand horkých minerálních pramenů lázně.
-- Získání povolení pro zahraniční horolezce na Damávand.
-- Mezky, sherpa, vrátný pro přepravu vašeho zařízení do Damávand přístřešky a zpět.

Zeptejte se na vaše Volný radu a pomoc.
Mount Damavand Guide
Prohlídka
Damávand a další íránské hory, ekosystém, kulturní zájezdy.
Vítejte k nám na Írán a na Středním východě je nejvyšší vrchol za nejbezpečnější a nejspolehlivější horolezectví zkušenosti možné. Zaměřením se na Damávand a dalších íránských horách jsme mohli soustředit naše zkušenosti, aby vám co nejlepší šanci na úspěch.
• Damávand a další íránské horské túry
• Írán ekosystému Přírodní zajímavosti Tours
• Írán Kulturní výlety

Írán Přírodní zajímavosti
Navštívit všechny přírodní zajímavosti na Írán
Nabízíme výlety na Damávand a další íránské hory, ekosystém, kulturní zájezdy a Írán Přírodní atrakce.


Kontaktujte nás
Mount Damavand Guide
Uvědomte si prosím:
1 - My nenávidím spamy, stejně jako ty.
Vaše osobní údaje nebudou nikdy sdíleny s 3. strany.
2 - Chcete-li nám pomoci rozlišit mezi vaše e-maily a spamy,
uveďte Damavand ve vaší e-mailovou téma.
3 - prosím, napište svůj e-mail v angličtině.

Máte-li jakékoli dotazy k lezení Damávand, nebo pokud máte nějaké návrhy, o Damávand Průvodce webové stránky, prosím neváhejte nás poznámku. Před dotazem můžete najít vaši odpověď na můj dotaz o Damávand.
Jedná se o stroj, přeložený text, prosím, to není vina je pro nás žádné chyby!

Vítejte na Damávand Guide Int, nejvíce informativní webové stránky o Damávand.
Copyright © Damávand průvodce Int. Všechna práva vyhrazena.

Více informací o Damávand v anglické verzi naší webové stránky:
Mount Damavand Guide Website

Mount Damavand Guide Weblog



Contact Us ( English )
Please note:
1- We hate spams as much as you do ,your personal information will never be shared with 3rd parties.
2- To help us distinguish between your email and spams, please quote Mt Damavand or Iran Nature in your email subject .
3- Please write your email in English.
4- We will reply to all emails which have the subject Mt Damavand or Iran Nature , please be patient .
5- If you did not get a reply in 2 days , please check your spam box.

If you have any suggestions about our webpage please don't hesitate to drop us a note. If you have any question about climbing Mt Damavand or visiting Iran Natural Attractions feel free to ask .



Mount Damavand Guide Int,
MDG České MDGI870617
Copyright © Mount Damavand Guide Int. All rights reserved.


hiking & trekking Damavand Iran دماوند ایران iran nature and iran ecosystem , climbing Damavand Iran دماوند ایران and other Iran mountains, equipment list and GPS landmark for Damavand Iran دماوند ایران, route and trail maps for Damavand Iran دماوند ایران, camps , resting places and timing for Damavand Iran دماوند ایران, itinerary Damavand Iran دماوند ایران , experienced guide Damavand Iran دماوند ایران guided tour for Damavand Iran دماوند ایران, transport & services for Damavand Iran دماوند ایران weather forecast Damavand Iran دماوند ایران .Damavand Iran دماوند ایران iran nature and iran ecosystem photo, picture and video . Damavand Iran دماوند ایران iran nature and iran ecosystem guid.
Damavand Iran دماوند ایران Damavand Iran دماوند ایران Damavand Iran دماوند ایران Damavand Iran