Find useful info for Mt Damavand in 20 different languages in MDG Int.
فارسی České Dansk Deutsch Dutch English English Weblog English Website Español Français Hrvatski MDG Int international Italiano Norsk Polski Português Română Suomi Svenska ελληνικά български России العربية


MDG на български език (Bulgaria)
Mount Damavand ръководството на вашия език

Добре дошли в най-информативни сайтове за монтиране Damavand
Това е кратко и основната въвеждането на Mt Damavand в своя роден език, за да видите подробна информация, моля посетете :
Mount Damavand Guide Website и
Mount Damavand Guide Weblog на английски език. Намерите полезна информация за туристическите & преходи, катерене, оборудване списък, GPS забележителност, маршрут карти, лагери, изкачване на времето, високо квалифицирана опитен водач, ръководено турне, маршрут, услуги, спане и отдих, транспорт, предупреждение, метеорологичните условия и други теми Damavand за монтиране в нашата цялостна настойнически уеб страници.

Mount Damavand ръководство фото галерия

5671 м
Damavand
Срещата на Иран
Срещата на Близък Изток
Най-голям репертоар в Азия и Европа
Втората най-високия вулкан в Северно полукълбо


Mount Damavand информация
Mount Damavand гид
Mount Damavand е разположен в тиха вулкан Alborz планина. На повечето дни от годината, в състояние ясно на срещата могат да бъдат видени не само от Техеран, но също така далеч от 150 км. изглежда Fujiyama в Япония, но много по-голяма. Вярвам, че неговата бяла снежна отгоре с редовното си облаци е най-красивия поглед на Иран. Не е имало изригване на Damavand в историческото време и записи, така че се счита за изчезнал тиха вулкан. Има някои горещи извори за неговото по-ниски склонове като Larijan селото. На срещата е кратер около 150-200 метра цяла, с много жълти sulfurous скали и камъни pumice. На около 5000 метра трябва да се помисли за някои сярна газ, направи малък проблем за катерачи. Сняг покрива кратер и горните склонове през зимата, пролетта и есента. Поради своята голяма височина, от гледна от началото на Damavand е много широка, голяма панорама на планината и долината, обхващаща много от сто квадратни километра. Всички са около други върхове на Alborz диапазон, в северната част на Каспийско море равнина и в южната низходящ до пустините на Централна на Иран. В действителност тя е не само най-високия връх в Иран, но също така и най-високия в Близкия Изток и най-високата Ако пътувате от Европа eastward към Иран.

Полезна информация за Mt. Damavand
Фарси Име: Кох Damavand заместник Donbalvand, търсене Кох, Кох Damawand
Английски Име: Mount Damavand или репертоар Damavand, т. Damavand
Алтернативен правописа & Име: Mount Damawand, репертоар Damawand, Demavand, Demavend, demavand ....
Местоположение: Централна Alborz гама Иран 80 км североизточно от Техеран
Средна надморска височина: 5671 м - 18605 фута да видите: Височина на Damavand
Ширина: 35 ° 57 '19 "N
Дължина: 52 ° 06 "36" Е
Награда за катерене Час: 10 юни до 20 август
Награда за катерене страна: Южна лице
Награда за катерене на програмата: 2 Дни изкачване
Най-добър старт точка: Polour, малко селце в южната част на планината Damavand
Първи Climbs: Ние вярваме, че не е имало май неотчетена climbs в древния години.
Първо, регистрирани изкачи: 1837 от WT Thomson
Статус: не е активно Вижте също: вулканична дейност на Damavand
Най-новите изригване: Няма по регистър
- Близкото международно летище: Летище ИКА Техеран, Иран


Катерачни Mount Damavand

Катерачни Mount Damavand, 5671 м, на Иран най-високите и най-известните планински, може да направи спомени за цял живот. Damavand сама може да изглежда по-привлекателна от афар, отколкото от близо до, но мнението на ясни дни и опита на катерене Damavand с група с еднаква нагласа Хикерс от целия свят са много възнаграждаване.

При изкачване на Mt. Damavand?
Виж също времето за монтиране Damavand изкачване
Най-добър сезон за катерене Damavand
Юни, юли и август са най-добрият сезон за катерене Damavand. През тези три месеца, Damavand пешеходна обикновено е свободна от сняг, времето е сравнително мек, достъпа на обществен транспорт е лесно, но планината домовете са Препълнена. Всеки, без много опит, туризъм е силно препоръчва да се справи с планинско катерене през този сезон.

Когато не изкачване Mt. Damavand!
ДА СИ ИДЕ
Планински домовете са отворени за употреба във всички сезони катерене в Иран. Макар че обикновено е малко сняг от планината Damavand, дори и по време на летните температури на срещата на върха да падне далеч под нулата например до-25C през нощта. Само опитни ул със силно настояват да се избегне тълпата, да разгледа СИ ИДЕ ЛЮБОВ към Damavand. От октомври до около средата на май катерене за Damavand среща на върха е изключително опасно, поради екстремните климатични условия и вятър, сняг, лед и други рискове.

Ирански новата година holydays и Събота и неделя
Ирански новата година, наречена Nowroz, 21 март до 2 април, не се препоръчва за Damavand катерене, през това време не можете да намерите на обществения транспорт, както и пътищата са в най-лошия възможен трафик състояние.


Как да изкачване Mount Damavand? То е трудно?
Виж също Как да изкачване Damavand в подробности.
ИЗКАЧВАНЕТО на Damavand среща на върха не изисква основни умения за катерене. Само в някои точки, терена е стръмен и скалист. Някои признаци, по протежение на Тарзан покаже начина, ул. Въпреки това, Главното предизвикателство за изкачване е фактът, че въздушният получава най-вече тънки колкото спечелят надморска височина.

Mount Damavand тълпи
Виж също времето за монтиране Damavand изкачване
Катерачни Mount Damavand е много популярен не само сред иранци, но също така и сред чуждестранните туристи, които изглежда да представляват по-малко от една пета от всички ул. В пиковите сезон за катерене Mount Damavand е по време на училищните ваканции, която последно от около 20 юни до 23 септември на връх на връх е достигнат около 6 август, е препоръчително да се избегне катерене в този период. За да срещнете нито твърде голям тълпи, нито твърде малък, ние ви предлагаме да изкачване т Damavand по делничен ден през първата половина на юли, преди началото на тълпата. Към намаляване на изкачване в началото на юли е времето, което може да бъде малко по-нестабилни, отколкото по-късно през сезона.

Mount Damavand маршрути
виж също Как да изкачване Damavand, Damavand GPS забележителности,
Виртуална пътуване до Mount Damavand с Google Earth
Mount Damavand е 16 трасета, 4 от тези маршрути (юг на север на изток и запад) са популярни, всяка с подслон на около 4000 метра. Северно лицето има допълнителен подслон на 5000 м, най-популярната страна е на юг са изправени, повечето climber на проекта ЛЮБОВ им към Damavand среща на върха от южния маршрут.

Mount Damavand Южна маршрут
Той е лесно достъпен от Техеран или на север от Иран, краткия път от Техеран до Damavand чрез основни Haraz южното пътно направи най-добрия подход пътека. Това е най-лесният и най-добрата страна, ИЗКАЧВАНЕТО на срещата на високо равнище също е кратък.

Mount Damavand Camp1 - Polour лагер
Средна надморска височина 2.270 м - 7.447 ft
Разстояние от Техеран 1.5-2 часа с кола (около 80 км)
Polour Лагерът е нов, създаден Иран Катерачни федерация комплекс близо до лагера "Haraz Road в Polour село, тя е най-доброто място за отдих ирански и чужди катерачи които възнамеряват да изкачване Mount Damavand южно от класическия маршрут или w.e.s.t. маршрута на Damavand. Haraz Road е един от основните пътища, който свързва Каспийско море към Техеран в северната част на Иран в Mazandaran-членка, това главния път минава от Mount Damavand чрез Haraz красивата долина на река Haraz да приключи.

Mount Damavand Camp2 - базови лагера
Средна надморска височина 3.040 м - 9.973 ft
ЛЮБОВ към Bargah Sevom лагера: 3-5 часа
Произхождащи от Bargah Sevom лагера: 2 -3 hours
Разстояние от Polour комплекс лагера около 1 час път с кола
Това е най-популярната база за изкачване на Damavand среща на високо равнище, както и най-лесно достъпни от Polour или Reyneh с кола. Последната част от пътя към този лагер е груб чакъл път, на Hraz по пътищата, е Препълнена пътищата, който се използва от частни превозни средства по време на пиковите на лятната ваканция (специално ирански уикендите четвъртък и петък).

Mount Damavand Camp3 - Bargah Sevom лагер
Средна надморска височина 4.220 м - 13.845 ft
ЛЮБОВ към Damavand среща на върха: 5-7 часа
Произхождащи от Damavand среща на върха: 2 - 4 часа
В южната пътека води от Bargah Sevom лагера на срещата на високо равнище. Много от това показва, пешеходна пътека до върха, и там са отделни пътеки за ЛЮБОВ и descent.The Южна пътека отговаря на изток пътека до върха. Прекарайте една нощ заспал в Bargah Sevom и след това продължава до началото на срещата на върха на втория ден.
Грешен начин е да започнете катерене планината през нощта на 3-ти лагер и походи през нощта за постигане на срещата на високо равнище по изгрев слънце. Очевидно е, че това е по-уморителна начин на катерене в планината и носи повишен риск от падане жертва на височина болест.


Катерачни Оборудване
виж също Mount Damavand Оборудване Списък
За да се насладите на безопасна походи на срещата на върха на планината Damavand, тя е от ключово значение за увеличаване на правилното оборудване. Някои от най-важните неща, за да са изброени по-долу:

Правилното Обувки
В скалисти, стръмни терени в някои раздели и потенциала на внезапен, силен вятър gusts са причините да въвеждат подходящи туристически обувки.

Правилното дрехи
Bring подходяща защита срещу ниски температури и силен вятър. Той обикновено е под нулата в среща на високо равнище, както и силен вятър често да изглежда дори colder. Bring дъжд уреди, тъй като метеорологичните условия може да промени много бързо в планините. Ръкавици се препоръчват и двете срещу coldness и за туризъм на стръмен, скалист пасажи.

Фенерче
Alothough Аз не предлагаме да се походи през нощта, на възпламеняване светлината е силно препоръчително във всеки сезон от съществено значение и външната страна на връх сезон. Повечето хора избират Фарове, тъй като те напуснат двете ръцете си свободни.

Храна
Особено по пътеки, когато са налице няколко планински хижи, е важно да се приведат достатъчно вода и храна. Също така, че е добра идея да извършва определени всичките си отпадъци, въпреки че има кошчета за отпадъци Mount Damavand.

Височина болест
виж също Болест планина
Човешкото тяло изисква известно време за приспособяване към внезапно увеличение на надморската височина, в противен случай съществува риск от главоболие, виене на свят и гадене. Доста малко хора, които изкачване Mount Damavand, падне жертва на височина болест. За избягване на височина за болест, вие сте информирани за борба с планината, най-бавното темпо и да правят чести почивки. Една нощувка в Bargah Sevom лагера се препоръчва за разлика от права изкачване на върха. В момента няма бутилки кислород, на разположение на Хижа, можете да въвеждат свои собствени като ефективен инструмент в предотвратяването и борбата с надморска височина болест.


Как да изкачване Mount Damavand
Два дни изкачване на планината Damavand маршрут от юг, през лятото в подробности.
посетете също:
GPS Забележителности
Виртуална екскурзия с Google Earth
Оборудване Списък
Вулканична активност

Резюме:
Day1 - Техеран да Camp3. Day2 - Camp3 до върха и обратно към Техеран!

Елементи:
Ден 1
Как да стигнете до Mt.Damavand?
Можете да пътувате с кола или автобус на един от тези места:
Camp1 - Reineh
Техеран> Haraz Road> Reineh> Reineh лагер. (Около 2,5 часа)
Ако идват от северната част на Иран, т.е. Mazandaran-членка, може да използвате този начин
ИЛИ
Camp1-Polour лагера 2.270 м. - 7.447 ft
Техеран> Haraz Road> Polour> Polour лагер. (Приблизително 1,5 часа)
Ако пътувате от Техеран, Polour е много по-кратка и по начина, по-добре за вас.
Тези лагери принадлежат към иранския Планинско катерене федерация, които можете да ги използват или да поиска кола да ви отведе до:
Camp2 - в базата Кемп 3.040 м. - 9.973 ft
Фарси име Goosfand Сара лагер.
Силна автомобили, като 4WD машини, които извършват на 2-ри лагера / подслон, наречена Goosfand Сара, която всъщност е основата лагер (около 1 час).
Ако живеете в град, с ниска кота, подобно на морското ниво, вие по-добре да има допълнително почивка тук или, може би гостите една нощ на това място за acclimatization. (Прочети бележка 1)
Camp3 - Shelter 4.220 м - 13.845 ft
Фарси име Bargah Sevom лагер
От 3 до 4 часа пеша достигнете Bargahe Sevom лагера, не носете тежки съоръжения себе си, използвайте mule и porters вместо това. Използвайте подножието пътеки, че е лесно да ги намерите, отидете бавен и равномерен, ако сте в началото на сутринта, имате достатъчно време, използвайте леки само ден, никога не се стартира в тъмнината. Останете една нощ тук.
(Прочети бележка 1 & 2)



Карти и знаците за монтиране Damavand


Ден 2
Как да отиде в началото на т.. Damavand 5.671 м - 18.605 ft
В южната лицето не е технически начин, от 5 до 7 часа бавно и стабилно пеша можете да стигнете до върха, не носи тежки съоръжения със себе си, можете да ги оставите в Bargahe Sevom лагера, само предприема необходимите неща с Вас, в зависимост към времето най-добрата отправна момента е около 5 о "Часовникът в сутрин. (прочети важна бележка 3). Преди да започне проверка на всички необходими неща, е добра закуска, вижте прогноза за времето внимателно, ако е възможно, не за почивка повече от 5 минути за почивка по време на вашия изкачване, за храна & напитки имате нужда най-малко 1,5 писма на вода, както и малко храни, някои сладкиши или шоколад този на всички! От тук нагоре не е вода, храна или подслон. Използвайте подножието пътеки, през лятото много катерачи отиде по този начин може би бихте могли да бъдат в състояние да намери група, която подхожда на вашата програма, ако не сте сигурни използване ръководство. Не изкачване през нощта.
Завръщат
След достигане на върха не прекарват много време там, да вземе няколко снимки и да се върнете обратно бързо да Bargah Sevom Лагер (около 2,5 часа), може да са на почивка сега за половин час, когато се почувствате ok опитате да се върнете към Goosfand Сара и дори да Техеран. Ако имате достатъчно време след изкачване, че е добра идея да отидете на Абе Garm д Larigan 5 км от Reyneh, които могат да използват в полза на минерална вода от извора Damavand и прекарат нощта там.

Бележка 1
През лятото можете да намерите на водите и някои хранителни тук, но предлагаме да се използва самостоятелно. Можете да намерите mule портер и също.
Забележка 2
През лятото можете да намерите десет тона и спален чувал под наем тук.
Note3, Важно!
Налице е погрешно вярват, че предлагаме да започнете катерене от Bargahe Sevom на срещата на върха на планината Damavand през нощта, защото на по-малко сярна газ, но аз никога не Ви посъветва проекта през нощта, дори ако видите някои катерачи го прави, по-голямата част от тези хора не успеем си изкачване и никога не се видите на срещата на върха! през нощта не можете да намерите подходящи пешеходни, можете да направите много грешки, ще загубите повече енергия, защото colder на времето, и най-важното нещо, което може да бъде наяве, но тялото не е и биологичен часовник на организма Ви се казва, че е заспал време!
Не се страхувайте от сярна газ, са малко оцет с вас, той ви помага много!


Всички полезна информация и връзки, което трябва да изкачване Mount Damavand 5671 м - 18605 фута.

От А до Я Mt Damavand гид
Всички Damavand лагери
Лагер 1 - Polour Лагер
Лагер 2 - в базата Кемп
Лагер 3 - Bargah Sevom
Катерачни Mount Damavand
Damavand Хот Спрингс извори
Височина на Mount Damavand
Оборудване списъка за монтиране Damavand
Често задавани въпроси за катерене Mount Damavand
GPS Забележителности
Как да изкачване Mount Damavand
Иран природни забележителности
Mount Damavand Info
Mount Damavand фото галерия
Mount Damavand GPS забележителности
Mummies на Mount Damavand
Новини 2008 Фото галерия
Обиколки на Mount Damavand
Видео клипове на Mount Damavand
Вулканична дейност на Mount Damavand
Вулканична статуи на Mount Damavand
Виртуална пътуване до Mount Damavand с Google Earth
Прогноза за времето

Useful information and links for Mount Damavand
All Camps
Equipment
FAQ
Google Earth
GPS Landmark
How To Climb
Mt Damavand Info
Photo Gallery
Routes
Ski Mountaineering
Thermal Spring
Timing
Tour
Video Clips
Weather

Услуги
Ние ви предлагаме и доставка на тези услуги за целите на своята Mount Damavand и други ирански планина, екосистема, културни обиколки ..

Добре дошли
-- Ние welcom сте най-летище с английски / немски говори ръководство

Тур Ръководства
Английски / немски преводач (преводач)
високо квалифицирани и опитни ръководство за:
-- Mount Damavand пешеходни преходи & турне.
-- Mount Damavand катерене турне пакети.
-- Mount Damavand ски турне.
-- Други ирански планински турне.
-- Иран пътуване турне.
-- Иран екосистема турне.
-- Иран характер турне.


Транспорт
-- Трансфер от хотела до началната точка на монтиране Damavand от частни автомобили.
-- Частен автомобил + шофьор ръководство за други ирански градове.
-- Патрул автомобил + шофьор ръководство.
-- Трансфер от летище Mehr Abad до хотела.
-- Имам трансфер от летище до хотела.
-- Частен автомобил или автобус обществеността за различни ирански градове.


Съоръжения
доставка на оборудване за вашия Mount Damavand обиколки.
-- Планински принадлежности.
-- Храна, напитки & готвене съоръжения.
-- Десет тона, Спален чувал, мат, къмпинги и съоръжения.
-- Ски-съоръжения.
-- GPS, лавинни трансивър, компас, главно леки и др ....
-- Карти.

Други услуги
Ние можем да предложим и други услуги:
-- Иран виза за чуждестранните катерачи на планината Damavand.
-- Иран американска виза за катерачи на планината Damavand.
-- Резервация за хотел в Иран.
-- Настаняване в Техеран и села близо до монтиране damavand.
-- Mount Damavand минерални бани, топла вода, извори.
-- Получаване на разрешение за чуждестранните катерачи на планината Damavand.
-- Mules, шерпа, портер да направи своя съоръжения за монтиране Damavand домовете и обратно.

Обръщаме към Вас за свободна съвети и помощ.

Разходки
Mount Damavand и други ирански планина, екосистема, културни обиколки.
Добре дошли да се присъединят към нас на Иран и Близкия изток на най-високия връх за най-сигурната и надеждна планински опит е възможно. С акцент върху Mount Damavand и други ирански планините сме в състояние да се концентрира нашия опит, за да ви даде възможно най-добрите шансове за успех.
• Mount Damavand и други ирански планински турове
• Иран екосистемите, природните забележителности обиколки
• Иран културни обиколки

Иран природни забележителности
Посещение на всички природни забележителности от Иран
Ние предлагаме екскурзии за монтиране Damavand и други ирански планина, екосистема, културни обиколки и Иран Природни забележителности.


Свържете се с нас

Моля, имайте предвид:
1 - Ние омраза спамове, колкото и ти.
Вашата лична информация, никога няма да бъдат споделяни с 3-ти страни.
2 - За да ни помогнете да направи разграничение между вашия имейл и спамове,
моля цитирам Damavand в електронната си поща обект.
3 - Моля напишете Вашия емайл на английски.

Ако имате някакви въпроси относно катерене Mount Damavand или ако имате някакви предложения за монтиране Damavand Пътеводител на уеб страници, моля не се колебайте да ни пуснете бележка. Преди поиска от вас да откриете отговора на често задавани въпроси около Маунт Damavand.

Това е машина, преведен текст, моля не ни вина за всяка грешка!

Добре дошли в планината Damavand ръководство, най-информационен сайт за монтиране Damavand.
Copyright © Mount Damavand гид. Всички права запазени.

Да намерите повече информация за монтиране Damavand в нашата английска версия на уеб страници:
Mount Damavand ръководство на уебсайтове
Mount Damavand ръководство Weblog


Contact Us ( English )
Please note:
1- We hate spams as much as you do ,your personal information will never be shared with 3rd parties.
2- To help us distinguish between your email and spams, please quote Mt Damavand or Iran Nature in your email subject .
3- Please write your email in English.
4- We will reply to all emails which have the subject Mt Damavand or Iran Nature , please be patient .
5- If you did not get a reply in 2 days , please check your spam box.

If you have any suggestions about our webpage please don't hesitate to drop us a note. If you have any question about climbing Mt Damavand or visiting Iran Natural Attractions feel free to ask .



Mount Damavand Guide Int,
MDG български MDGI870620
Copyright © Mount Damavand Guide Int. All rights reserved.


hiking & trekking Damavand Iran دماوند ایران iran nature and iran ecosystem , climbing Damavand Iran دماوند ایران and other Iran mountains, equipment list and GPS landmark for Damavand Iran دماوند ایران, route and trail maps for Damavand Iran دماوند ایران, camps , resting places and timing for Damavand Iran دماوند ایران, itinerary Damavand Iran دماوند ایران , experienced guide Damavand Iran دماوند ایران guided tour for Damavand Iran دماوند ایران, transport & services for Damavand Iran دماوند ایران weather forecast Damavand Iran دماوند ایران .Damavand Iran دماوند ایران iran nature and iran ecosystem photo, picture and video . Damavand Iran دماوند ایران iran nature and iran ecosystem guid.
Damavand Iran دماوند ایران Damavand Iran دماوند ایران Damavand Iran دماوند ایران Damavand Iran