Find useful info for Mt Damavand in 20 different languages in MDG Int.
فارسی České Dansk Deutsch Dutch English English Weblog English Website Español Français Hrvatski MDG Int international Italiano Norsk Polski Português Română Suomi Svenska ελληνικά български России العربية


MDG på Norsk
Mount Damavand Guide på Norsk
Mount Damavand Guide på ditt morsmål
Dette er en kort og grunnleggende innføring i Mt Damavand på ditt morsmål, for å se detaljert informasjon kan du besøke:
Mount Damavand Guide Website
MountDamavandGuide Weblog på engelsk.
Velkommen til den mest informative nettsteder om Mount Damavand. Finne nyttig informasjon om turer og vandring, klatring, utstyr, GPS landemerke, route maps, leire, klatre timing, høy kompetanse erfaren guide, omvisning, reiserute, tjenester, sove og hvile steder , Transport, advarsel, været tilstand og flere emner om Mount Damavand i vår omfattende opplæringen nettsider.

Mount Damavand Guide Photo Gallery

5671m
Damavand
Toppmøtet i Iran
Toppmøte i Midtøsten
Største Volcano i Asia og Europa
Nest høyeste vulkanen i nord halvkule


Mount Damavand Informasjon
Mount Damavand Guide
Mount Damavand er en stille vulkan som ligger i Alborz område. På de fleste dagene i året i klar forutsetning at toppmøtet kan ses ikke bare fra Teheran, men også langt fra 150 kilometer unna. det ser ut som Fujiyama i Japan, men mye større. Jeg tror at den snøhvit hvite toppen med sin vanlige skyer er den vakreste synet av Iran. Det har ikke vært utbrudd av Damavand i historiske tider og poster så det regnes som utdødd vulkan stille. Det er noen varme kilder på lavere nedfarter som Larijan landsbyen. På toppturer er det et krater ca 150-200 meter på tvers, med en rekke gule sulfurous bergarter og pumice stones. På ca 5000 meter er det også noen sulfuric gass gjør et lite problem for klatrere. Snø dekker krateret og øvre bakken om vinteren, våren og høsten. På grunn av stor høyde, utsikten fra toppen av Damavand er svært omfattende, et stort panorama av fjell og dal dekker mange hundre av kvadratkilometer. Alle rundt er andre topper i Alborz området, i nord til Kaspihavet ren og i sør synkende til ørkener av sentrale i Iran. Faktisk er det ikke bare den høyeste toppen i Iran, men også den høyeste i Midtøsten og de høyeste hvis du reiser fra Europa østover til Iran.

Nyttig informasjon om Mt. Damavand
MountDamavandGuide
Farsi Navn: Koh Damavand alternative Donbalvand, Dood Koh, Koh Damawand
Engelsk navn: Mount Damavand eller vulkanen Damavand, MT. Damavand
Alternativ Stave & Navn: Mount Damawand, Volcano Damawand, Demavand, Demavend, demavand ....
Beliggenhet: sentral Alborz utvalg Iran 80 km nord-nordøst for Teheran
Høyde: 5671 m - 18605 fot også se: heving av Damavand
Breddegrad: 35 ° 57 '19 "N
Lengdegrad: 52 ° 06 '36 "E
Best Klatring Tid: 10 juni å 20 august
Best Klatring Side: Sør-ansikt
Best Klatring Program: 2 dager klatre
Best Startpunkt: Polour, en liten landsby på sørsiden av Mount Damavand
Først climbs: Vi mener det har vært mai unrecorded stigninger i det gamle år.
Først klatret Innspilt: 1837 av WT Thomson
Status: ikke aktive Se også: vulkansk aktivitet av Damavand
Siste utbrudd: Ingen på posten
Nærmeste internasjonale flyplass: IKA Airport Teheran, Iran


Klatring Mount Damavand
Klatring Mount Damavand, 5671 meter, Iran høyeste og mest prominente fjell, kan gjøre en livslang minner. Damavand selv kan se mer attraktivt fra afar enn fra nært hold, men utsikt på klare dager og erfaring med klatring Damavand med en gruppe av like minded hikers fra hele verden er svært givende.

Ved å klatre Mt. Damavand?
MountDamavandGuide
Se også timing av Mount Damavand klatre
Best klatring sesongen for Damavand
Juni, juli og august er de beste klatring sesongen for Damavand. I løpet av disse tre månedene, Damavand gangsti er vanligvis fri for snø, været er forholdsvis mild, tilgang med offentlig transport er lett, men fjellet shelters er overfylt. Everybody uten mye vandring er sterkt rådes til å takle fjellet i løpet av denne klatring sesongen.

Når ikke å klatre Mt. Damavand!
Off Season
Mountain shelters er åpne for bruk i all klatring sesonger i Iran. Mens det vanligvis er lite snø på Mount Damavand, selv om sommeren temperaturer på toppmøtet synker til langt under null, for eksempel ned til-25C om natten. Bare erfarne hikers med en sterk trang til å unngå mengden, bør vurdere det off season oppstigningen til Damavand. Fra oktober til rundt midten av mai klatring til Damavand toppturer er svært farlig på grunn av ekstrem vind-og værforhold, snø, is og andre farer.

Iransk nye året holydays og i helger
MountDamavandGuide
Iransk nye året kalles Nowroz, 21 mars - 2 april, er ikke anbefalt for Damavand klatring, i løpet av denne tiden kan du ikke finne offentlig transport, og veiene er i verst tenkelige trafikk tilstand.


Hvordan å klatre Mount Damavand? Er det vanskelig?
Se også hvordan man skal klatre Damavand i detalj.
Oppstigningen til Damavand toppturer krever ingen store klatring ferdigheter. Bare på noen punkter, terrenget er bratt og steinete. Noen få skiltene langs sti viser hikers veien. Men den viktigste utfordringen av klatre er det faktum at luften blir særlig tynnere etter hvert som du får høyde.

Mount Damavand Crowds
MountDamavandGuide
Se også timing av Mount Damavand klatre
Klatring Mount Damavand er svært populær ikke bare blant iranerne, men også blant utenlandske turister som synes å utgjøre mindre enn en femtedel av alle hikers. Høysesongen for klatring Mount Damavand er under skolens ferier som varer fra ca 20 juni til 23 sep toppen av toppen er nådd om 6 august, anbefales det å unngå klatring i denne perioden. For å møte verken for stor eller for lite folk, foreslår vi at du kan klatre mt Damavand på en ukedag i første halvdel av juli før starten av mengden. The downside av en klatre tidlig i juli er været, som har en tendens til å bli noe mer ustabil enn senere i sesongen.

Mount Damavand Ruter
MountDamavandGuide
se også hvordan man skal klatre Damavand, Damavand GPS landemerker,
Virtuell tur til Mount Damavand av Google Earth
Mount Damavand har 16 ruter, 4 av disse rutene (sør nord øst og vest) er populære, hver med et vern på om lag 4000m. Nord ansikt har en ekstra ly på 5000m, den mest populære side er sør i ansiktet, mest climber start sine oppstigningen til Damavand toppturer fra sør ruten.

Mount Damavand Sør-rute
Det er lett tilgjengelig fra Tehran eller nord i Iran, kort vei fra Teheran til Damavand gjennom Haraz main road gjøre sørlige tilnærming beste Trail. Dette er uten tvil den enkleste og beste side, oppstigningen til toppen er også kortere.

Mount Damavand Camp1 - Polour Camp
MountDamavandGuide
Høyde over havet 2.270 m - 7.447 m
Avstand fra Tehran 1.5-2 time med bil (ca. 80 km)
Polour Camp er en ny etablert Iran Klatring Federation Complex Camp i nærheten av Haraz Road i Polour landsbyen, det er den beste hvilested for iranske og utenlandske klatrere som har tenkt å klatre Mount Damavand fra klassiske sør rute eller vest ruten Damavand. Haraz Road er en av de viktigste veiene som forbinder Teheran til Det kaspiske hav i nord i Iran i Mazandaran staten, denne hovedveien går av Mount Damavand gjennom vakre Haraz Valley stengt for Haraz Elv.

Mount Damavand Camp2 - Base Camp
Høyde over havet 3.040 m - 9.973 m
Ascent for Bargah Sevom Camp: 3-5 timer
Ned fra Bargah Sevom Camp: 2 -3 timer
Avstand fra Polour Complex Camp ca 1 time med bil
Dette er den mest populære for de klatre til Damavand toppturer, og de fleste lett tilgjengelig fra Polour eller Reyneh bil. Den siste delen av veien til denne leiren er en grov grus veien, Hraz Road, er en overfylt veien, som brukes av private kjøretøy under toppen av sommerferien (spesielt iranske helgene torsdag og fredag).

Mount Damavand Camp3 - Bargah Sevom Camp
MountDamavandGuide
Høyde over havet 4.220 m - 13.845 m
Ascent for Damavand toppturer: 5-7 timer
Ned fra Damavand toppturer: 2 - 4 timer
Sør-Trail fører fra Bargah Sevom Camp til toppturer. Massevis av gangsti viser denne sti til toppen, og det er separate løyper for oppstigningen og descent.The Sør-Trail møter Øst Trail nær toppturer. Tilbring en natt sover i Bargah Sevom og deretter fortsette til toppturer tidlig på den andre dagen.
En feil måte er å begynne å klatre i fjellet i løpet av natten fra 3 camp og fottur gjennom natten for å nå toppen rundt soloppgang. Dette er selvsagt en mer anstrengende måte å klatre i fjellet og gir en økt risiko for fallende utsatt for høyde sykdom.


Klatring Utstyr
se også Mount Damavand Equipment List
For å kunne nyte et trygt fottur til toppen av Mount Damavand, er det viktig å få riktig utstyr. Noen av de viktigste tingene å bringe er listet nedenfor:

Riktig Sko
MountDamavandGuide
Den steinete, bratt terreng i enkelte deler og potensialet for brå, sterk vind gusts er grunn til å ta riktige tursko.

Riktig Klær
Ta riktig beskyttelse mot lave temperaturer og sterk vind. Det er som regel under null på toppmøtet, og sterk vind ofte gjør det virke enda kaldere. Bring rain gear, som værforholdene kan endre seg raskt i fjellet. Hansker er anbefalt både mot coldness og for vandring i bratt, steinete partier.

Lommelykt
MountDamavandGuide
Alothough jeg ikke foreslår at du fottur i løpet av natta, en flash-lys er meget anbefalt i en hvilken som helst sesong og avgjørende utenfor høysesongen. De fleste velger leder lamper, som de la begge hendene frie.

Mat
Spesielt på stier der det er få fjell hytter, er det viktig å få nok vann og mat. Dessuten er det en god ide å bære ned alle dine søppel selv om det er søppel bønne på Mount Damavand.

Høyde Sickness
MountDamavandGuide
se også Mountain Sickness
Den menneskelige kroppen krever litt tid å justere til en plutselig økning av høyde, ellers er det en risiko for hodepine, svimmelhet og kvalme. Ganske få mennesker, som klatre Mount Damavand, faller offer for høyde sykdom. For å unngå høyde for sykdom, blir du bedt om å takle fjellet på en treg tempo og foreta hyppige pauser. En overnatting på Bargah Sevom Camp er anbefalt i motsetning til en rett klatre til toppen. Det er ingen flasker med oksygen, som er tilgjengelig på fjellet hytta, kan du få din egen som et effektivt redskap for å forebygge og bekjempe høyde sykdom.


Hvordan å klatre Mount Damavand
To dager klatre til Mount Damavand fra sør rute i løpet av sommeren i detalj.
besøk også:
GPS landemerker
Virtuell reise fra Google Earth
Equipment List
Vulkansk aktivitet

Sammendrag:
MountDamavandGuide
Day1 - Teheran til Camp3. Day2 - Camp3 til toppturer og tilbake til Teheran!


Dag 1
Hvordan komme Mt.Damavand?
Du kan reise med bil eller buss til ett av disse stedene:
Camp1 - Reineh
Tehran> Haraz Road> Reineh> Reineh Camp. (Ca 2,5 timer)
Hvis du kommer fra nord i Iran, dvs. Mazandaran State, kan du bruke denne måten
ELLER
Camp1-Polour Camp 2.270 m - 7.447 m
Tehran> Haraz Road> Polour> Polour Camp. (Ca 1,5 timer)
Hvis du reiser fra Tehran, Polour er mye kortere og bedre vei for deg.
Disse leir tilhører iranske fjellklatring Federation som du kan bruke dem eller du kan be om en bil som tar deg til:
Camp2 - Base Camp 3.040 m - 9.973 m
Farsi Navn Goosfand Sara Camp.
Sterk biler som 4WD Jeeps bære deg 2nd Camp / ly kalt Goosfand Sarajevo som faktisk er i Base Camp, (ca 1 time).
Hvis du bor i en by med lav høyde, som havet, du bedre å ha ekstra hvile her, eller kanskje overnatte en natt på denne plassen for acclimatization. (Les merknad 1)
Camp3 - Shelter 4.220 m - 13.845 m
Farsi navn Bargah Sevom Camp
Ved 3 - 4 timer gange du nå Bargahe Sevom Camp, ikke bære tungt utstyr selv, bruk muldyr og bærerene stedet. Bruk foten baner, er det lett å finne dem, går sakte og jevnt, hvis du starter i morgen har du nok tid, bruker dagen lys bare aldri starte i mørket. Hold en natt her.
(Les merknad 1 & 2)



Kart og skiltene til Mount Damavand klatre


Dag 2
MountDamavandGuide
Hvordan å gå til toppen av mt. Damavand 5.671 m - 18.605 m
Sør står overfor er ikke en teknisk måte, etter 5 - 7 timer langsom og jevn gange kan du nå toppen, må du ikke bære tungt utstyr med deg, kan du la dem i Bargahe Sevom Camp, bare ta nødvendige ting med deg, avhengig til været det beste start er omtrent 5 o `clock in the morning. (les viktig oppmerksom 3). Før start sjekke opp alle nødvendige ting, har en god frokost, se værmeldinger nøye hvis mulig, ikke hvile mer enn 5 minutter per resten under klatre, mat & drikke trenger du minst 1,5 bokstavene av vann, og en litt mat, litt godteri eller sjokolade dvs alle! herfra oppover er det ikke vann, mat eller ly. Bruk foten baner, om sommeren mye av klatrere gå på denne måten kanskje du kunne være i stand til å finne en gruppe som passer ditt program, hvis du ikke er sikker bruke en veiviser. Ikke klatre på natten.
Tilbake Tilbake
Etter å ha nådd toppen ikke bruke en masse tid på det, ta noen bilder og returnere tilbake raskt til Bargah Sevom Camp (ca. 2,5 timer), kan du ha resten nå for en halv time, når du føler deg ok prøver å gå tilbake til Goosfand Sara og til og med til Teheran. Hvis du har nok tid etter at klatre, er det en god idé å gå til Abe Garm e Larigan 5 km fra Reyneh, som du kan bruke dra nytte av mineral hot water springs of Damavand og tilbringe en natt der.

Merknad 1
Om sommeren kan du finne vann og litt mat her, men jeg foreslår at du bruker ditt eget. Du kan finne muldyr og porter.
Merknad 2
Om sommeren kan du finne telt og sovepose for leie her.
Note3, Viktig!
Det er en feil tror foreslår at du starter klatring fra Bargahe Sevom til toppen av Mount Damavand om natten på grunn av mindre sulfuric gass, men jeg råder deg aldri starte om natten selv om du ser noen klatrere gjør det, de fleste av disse personene ikke lykkes sine klatre og aldri se toppturer! i løpet av natten du ikke kan finne et egnet gangstier, kan du gjøre mange feil, vil du miste mer energi på grunn av kaldere vær og viktigste du kan være våken, men du er ikke kroppen og den biologiske klokken i kroppen din sier at det er sove gang!
Ikke vær redd for sulfuric gass, ha litt eddik med deg, det hjelper deg mye!


Alle nyttig informasjon og linker du trenger for å klatre Mount Damavand 5671 m - 18605 fot.
MountDamavandGuide
A til Z Mt Damavand Guide
Alle Damavand Camps
Camp 1 - Polour Camp
Camp 2 - Base Camp
Camp 3 - Bargah Sevom
Klatring Mount Damavand
Damavand Hot Springs Springs
Heving av Mount Damavand
Utstyr for Mount Damavand
Vanlige spørsmål om Climbing Mount Damavand
GPS landemerker
Hvordan å klatre Mount Damavand
Iran Natural Attraksjoner
Mount Damavand Info
Mount Damavand Photo Gallery
Mount Damavand GPS landemerker
Mumier av Mount Damavand
Nyheter 2008 Photo Gallery
Turer av Mount Damavand
Videoklipp av Mount Damavand
Vulkansk aktivitet av Mount Damavand
Vulkansk statuer av Mount Damavand
Virtuell reise til Mount Damavand Med Google Earth
Værmelding


Useful information and links for Mount Damavand
All Camps
Equipment
FAQ
Google Earth
GPS Landmark
How To Climb
Mt Damavand Info
Photo Gallery
Routes
Ski Mountaineering
Thermal Spring
Timing
Tour
Video Clips
Weather


Tjenester
Vi tilbyr og leverer du disse tjenestene for Mount Damavand og andre iranske fjellet, økosystem, kulturelle turer ..

Velkommen
-- Vi welcom deg på flyplassen av engelsk / English speaking guide

Tour Guides
MountDamavandGuide
English / Deutsch oversetter (tolk)
og høy kompetanse erfaren guide til:
-- Mount Damavand fotturer og trekking tur.
-- Mount Damavand klatring tour packages.
-- Mount Damavand ski tur.
-- Andre iranske fjelltur.
-- Iran reise tur.
-- Iran økosystem tur.
-- Iran natur turen.


Transport
-- Transfer fra hotellet til et utgangspunkt for Mount Damavand av private biler.
-- Privat bil + driver veiledning for andre iranske byer.
-- Patrol bil + sjåføren guide.
-- Overfør fra Mehr Abad flyplassen til hotellet.
-- Overfør fra Imam flyplassen til hotellet.
-- Privat bil eller offentlig buss til forskjellige iranske byer.


Slave
MountDamavandGuide
leverer utstyr for Monter Damavand turer.
-- Fjell tannhjul.
-- Mat, drikke og matlaging utstyr.
-- Telt, sovepose, mat og camping utstyr.
-- Ski utstyr.
-- GPS, skred sender, kompass, leder lys osv. ....
-- Kart.

Andre tjenester
Vi kan også tilby andre tjenester:
-- Iran Visa for utenlandske klatrere på Mount Damavand.
-- Iran Visa for amerikanske klatrere på Mount Damavand.
-- Hotel Reservation i Iran.
-- Overnatting i Tehran og landsbyer i nærheten av mount damavand.
-- Mount Damavand mineral hot water springs bad.
-- Innhente tillatelse til utenlandske klatrere på Mount Damavand.
-- Muldyr, Sherpa, porter å bære ditt utstyr til Mount Damavand shelters og tilbake.

Spør for gratis råd og hjelp.
MountDamavandGuide
Tours
Mount Damavand og andre iranske fjellet, økosystem, kulturelle turer.
Velkommen til å bli med oss på Iran og Midtøsten høyeste topp til den sikreste og mest pålitelige fjellklatring mulig opplevelse. Ved å fokusere på Mount Damavand og andre iranske fjell vi har vært i stand til å konsentrere vår erfaring for å gi deg best mulig sjanse for suksess.
• Mount Damavand og andre iranske fjellet Tours
• Iran Ecosystem Natural Attraksjoner Tours
• Iran Cultural Tours

Iran Natural Attraksjoner
Visit alle naturlige attraksjoner i Iran
Vi tilbyr turer til Mount Damavand og andre iranske fjellet, økosystem, kulturelle turer og Iran Natural attraksjoner.


Kontakt oss
MountDamavandGuide
Vær oppmerksom på følgende:
1 - Vi hater spams så mye som du gjør.
Dine personlige opplysninger vil aldri bli delt med 3dje part.
2 - For å hjelpe oss å skille mellom e-postadressen din og spams,
vennligst oppgi Damavand på e-faget.
3 - Skriv din e-post på engelsk.

Hvis du har noen spørsmål om klatring Mount Damavand eller hvis du har noen forslag om Mount Damavand Guide websider, må du ikke nøle med å droppe oss en kommentar. Befor spør du kanskje finne svar på vanlige spørsmål om Mount Damavand.

Dette er en maskin oversatt tekst, kan du ikke klandre oss for eventuelle feil!

Velkommen til Mount Damavand Guide Int, den mest informativt nettsted om Mount Damavand.
Copyright © Mount Damavand Guide Int. Alle rettigheter er forbeholdt.

Finn mer informasjon om Mount Damavand på våre engelskspråklige versjonen websider:
Mount Damavand Guide Website
Mount Damavand Guide Weblog
Velkommen til den mest informative nettsteder om Mount Damavand. Finne nyttig informasjon om turer og vandring, klatring, utstyr, GPS landemerke, route maps, leire, klatre timing, høy kompetanse erfaren guide, omvisning, reiserute, tjenester, sove og hvile steder , Transport, advarsel, været tilstand og flere emner om Mount Damavand i vår omfattende opplæringen nettsider.



Contact Us ( English )
Please note:
1- We hate spams as much as you do ,your personal information will never be shared with 3rd parties.
2- To help us distinguish between your email and spams, please quote Mt Damavand or Iran Nature in your email subject .
3- Please write your email in English.
4- We will reply to all emails which have the subject Mt Damavand or Iran Nature , please be patient .
5- If you did not get a reply in 2 days , please check your spam box.

If you have any suggestions about our webpage please don't hesitate to drop us a note. If you have any question about climbing Mt Damavand or visiting Iran Natural Attractions feel free to ask .



Mount Damavand Guide Int,
MDG Norsk MDGI870611D
Copyright © Mount Damavand Guide Int. All rights reserved.


hiking & trekking Damavand Iran دماوند ایران iran nature and iran ecosystem , climbing Damavand Iran دماوند ایران and other Iran mountains, equipment list and GPS landmark for Damavand Iran دماوند ایران, route and trail maps for Damavand Iran دماوند ایران, camps , resting places and timing for Damavand Iran دماوند ایران, itinerary Damavand Iran دماوند ایران , experienced guide Damavand Iran دماوند ایران guided tour for Damavand Iran دماوند ایران, transport & services for Damavand Iran دماوند ایران weather forecast Damavand Iran دماوند ایران .Damavand Iran دماوند ایران iran nature and iran ecosystem photo, picture and video . Damavand Iran دماوند ایران iran nature and iran ecosystem guid.
Damavand Iran دماوند ایران Damavand Iran دماوند ایران Damavand Iran دماوند ایران Damavand Iran