Find useful info for Mt Damavand in 20 different languages in MDG Int.
فارسی České Dansk Deutsch Dutch English English Weblog English Website Español Français Hrvatski MDG Int international Italiano Norsk Polski Português Română Suomi Svenska ελληνικά български России العربية



MDGt Suomi
Mount Damavand opas Suomi
Mount Damavand Guide omalla äidinkielelläsi

Tämä on lyhyt ja esitellään Mt Damavand omalla äidinkielellään, katso tarkempia tietoja osoitteessa:
Mount Damavand Guide Web-sivusto ja
Mount Damavand Guide Weblog, Englanti.
Tervetuloa eniten tietoa www-sivuille Mount Damavand. Hae hyödyllistä tietoa retket & trekking, kiipeilyä, laitteiden luettelo, GPS maamerkki, route maps, leirit, kiivetä ajoitus, korkeasti koulutetun kokenut opas, opastus, matkareitti, palvelut, nukkuminen ja lepo-paikkoja , Kuljetus, varoitus, sää kunnossa ja enemmän aiheita noin Mount Damavand meidän kattavan opetusohjelmassa web-sivuja.




5671m
Damavand
Huippukokouksessa Iran
Huippukokouksessa Lähi Itä -
Korkein Volcano, Aasia ja Eurooppa
Toiseksi korkein Volcano The North Hemisphere


Mount Damavand Information
Mount Damavand Guide
Mount Damavand on hiljaa tulivuori sijaitsee Alborz-ikkunan. Useimmissa päivän kuluessa vuonna selkeänä ehtona huippukokouksessa voidaan nähdä paitsi Tehran, mutta myös kaukana 150 km päässä. se näyttää Fujiyama Japanissa mutta paljon suurempi. Uskon, että sen lumisella valkoinen top sen säännöllisesti pilviä on kaunein näköpiiristä Iran. Ei ole puhjenneet Damavand historiallisissa kertaa ja kirjaa niin se on pidettävä extinct hiljaa tulivuori. On joitakin kuumia lähteitä sen pienempi rinteillä kuten Larijan kylästä. Huippukokouksessa on kraatteri noin 150-200 metriä kaikkialla, paljon keltaisia sulfurous kalliot ja pumice kiviä. Noin 5000 metriä on olemassa myös joitakin rikkihappoliuosta kaasu tekee vähän ongelma climbers. Snow kattaa kraatteri ja yläraajojen rinteillä talvella, keväällä ja syksyllä. Koska sen suuri korkeus, näköala alkuun Damavand on hyvin laaja, iso Panorama of vuorille ja laaksoon kattaa monia satoja neliökilometriä. Kaikki ympärillä on muita piikkejä, Alborz valikoima, pohjoisessa ja Kaspianmeren plain ja etelässä alenevassa, aavikot, keski-, Iran. Itse asiassa se on paitsi korkein huippu, Iran, mutta myös korkein Lähi Itä-ja korkein, jos matkasta Eurooppa itään ja Iraniin.

Hyödyllistä tietoa Mt. Damavand
Farsi Nimi: Koh Damavand varajäsenen Donbalvand, Dood Koh, Koh Damawand
Englanti Nimi: Mount Damavand tai Volcano Damavand, mt. Damavand
Varajäsenet Spell & Nimi: Mount Damawand, Volcano Damawand, Demavand, Demavend, demavand ....
Paikkakunta: keski-Alborz valikoima Iran 80 km North-East of Teheran
Korkeus: 5671 m - 18605 m nähdä myös: Elevation, Damavand
Leveysaste: 35 ° 57 '19 "N
Pituusaste: 52 ° 06 '36 "E
Best Kiipeily Aika: 10 päivän kesäkuuta ja 20 elokuu
Best Kiipeily Side: Etelä-face
Best Kiipeily-ohjelma: 2 päivää kiivetä
Best Lähtöpysäkki: Polour, pieni kylä on etelässä puoli vuoren Damavand
Ensimmäinen nousee: Uskomme, on toukokuu Rekisteröimättömän nousee antiikin vuotta.
Ensimmäinen Äänitetty valloitettu: 1837: WT Thomson
Tila: ole aktiivinen Katso myös: volcanic activity, Damavand
Viimeisimmät Eruption: Ei-levy
Lähin kansainvälinen lentokenttä: IKA Airport Teheran, Iran


Kiipeily Mount Damavand
Mount Damavand Guide
Kiipeily Mount Damavand, 5671 metriä, Iranin korkeimman ja merkittävintä vuoristo, voi olla elinikäinen muistoja. Damavand itse saattaa houkuttelevampi kaukaa kuin läheltä, mutta näkemykset selvää päivää ja kokemus climbing Damavand kanssa ryhmä yhtä ajattelevien vaeltajia ympäri maailmaa ovat hyvin palkitsevaa.

Kun kiivetä Mt. Damavand?
Katso myös aikataulu Mount Damavand Climb
Best climbing kausi Damavand
Kesä-, heinä-ja elokuu ovat paras climbing kausi Damavand. Aikana näiden kolmen kuukauden kuluessa, Damavand jalankulkutien on yleensä vapaana lumi-, sää on suhteellisen lieviä, pääsy julkisiin kulkuvälineisiin on helppoa, mutta vuoren turvakodit ovat täynnä. Everybody ilman paljon retket kokemus on erittäin suositeltavaa käsitellä vuoristoalueiden aikana climbing kausi.

Kun ei kiivetä Mt. Damavand!
Off Season
Vuori turvakodit ovat avoinna käytettäväksi kaikissa climbing vuodenaikaa Iranissa. Vaikka siellä on yleensä vähän lunta vuorelta Damavand, vaikka kesällä lämpötilat huippukokouksessa laskee paljon alle nollan esim. alas-25C yöllä. Vain kokeneille retkeilijöille, joilla on voimakas tarve välttää joukosta, olisi harkittava Off Season Nousu on Damavand. Lokakuusta noin puolivälissä toukokuu kiipeilyä, Damavand huippukokous on erittäin vaarallinen johtuu äärimmäisten tuuli-ja sääolosuhteissa, lunta, jäätä ja muita riskejä.

Iranin uusi vuosi holydays ja viikonloppuisin
Mount Damavand Guide
Iranin uusi vuosi kutsutaan Nowroz, 21 maaliskuu-2 huhtikuuta, ei suositella Damavand kiipeilyä, tänä aikana ei löydy julkista liikennettä, ja tiet ovat pahin mahdollinen liikenteen kunnossa.


Kuinka kiivetä Mount Damavand? Onko se vaikeaa?
Katso myös: Kuinka kiivetä Damavand yksityiskohtaisesti.
Tämä nousu on Damavand huippukokous ei vaadi suuria climbing taitoja. Vain joitakin kohtia, maasto on jyrkkä ja kivinen. Muutama merkkejä pitkin trail näytä retkeilijöille tavalla. Kuitenkin tärkein haaste on kiivetä on se, että ilma pääsee erityisesti ohuempi kuin saat korkeudessa.

Mount Damavand Crowds
Katso myös aikataulu Mount Damavand Climb
Kiipeily Mount Damavand on erittäin suosittu paitsi keskuudessa iranilaiset, mutta myös ulkomaalaisia turisteja, jotka näyttävät muodostavat alle viidesosa kaikista retkeilijöille. Piikin kausi climbing Mount Damavand on koulun aikana lomat, joka kestää noin 20 päivän kesäkuuta ja 23 Sep Piikin, piikin on saavutettu noin 6 elokuuta, on suositeltavaa välttää climbing tällä kaudella. Jotta kohtaaminen ei ole liian suuri eikä liian pieni väkijoukkoja, suosittelemme, että voit kiivetä mt Damavand joka arkipäivä vuonna ensimmäisen puoli heinäkuussa ennen joukosta. The downside, kiivetä heinäkuun alussa on sää, jolla on taipumus olla hieman epävakaa kuin myöhemmin kauden.

Mount Damavand Reitit
Mount Damavand Guide

katso myös siitä, miten kiivetä Damavand, Damavand GPS maamerkit,
Virtual Trip to Mount Damavand Google Earth
Mount Damavand on 16 reittiä, 4 näistä reiteistä (etelästä pohjoiseen itään ja länteen) ovat suosittuja, ja jokaisessa on katos noin 4000m. Pohjoiseen edessä on ylimääräinen shelter at 5000m, suosituin puoli on etelässä kasvot, kaikkein Climber aloittaa niiden nousu on Damavand huippukokous etelästä reitillä.

Mount Damavand Etelä-Route
Se on helposti Tehran tai pohjoiseen Iran, lyhyt matka Tehran, Damavand kautta Haraz main road tehdä Etelä-lähestymistapa paras Trail. Tämä on ylivoimaisesti helpoin ja paras puoli, nousu-huippukokouksen on myös lyhyempi.

Mount Damavand Camp1 - Polour Camp
Korkeus 2.270 m - 7.447 m
Etäisyys Tehran 1.5-2 tunnin automatkan (n. 80 km)
Polour Camp on uusi perustettu Iran Kiipeily federaation Complex Camp lähellä Haraz tien Polour kylä, se on paras levätessä paikka Iranin ja ulkomaisten climbers jotka aikovat kiivetä Mount Damavand Classic etelään reitti tai länteen reitti Damavand. Haraz Road on yksi tärkeimmistä teillä joka yhdistää Teheran, Kaspianmeren pohjois-Iran, Mazandaran tilassa, tämä main road ohi Mount Damavand läpi kauniin Haraz Valley suljettu Haraz Joki.

Mount Damavand Camp2 - Base Camp
Mount Damavand Guide
Korkeus 3.040 m - 9.973 m
Nousu on Bargah Sevom Camp: 3-5 tuntia
Descent osoitteesta Bargah Sevom Camp: 2 -3 tuntia
Etäisyys Polour Complex Camp n. 1 tunti autolla
Tämä on suosituin luominen kiivetä, Damavand huippukokousta, ja kaikkein helpoimmin saatavilla osoitteesta Polour tai Reyneh autolla. Viimeinen osa tien tämän leirin on karkea sora tie, Hraz Road, on täynnä tie, jota käytetään yksityisten ajoneuvojen aikana huippuarvo Kesäloman (erityisesti Iranin viikonloppuisin torstai ja perjantai).

Mount Damavand Camp3 - Bargah Sevom Camp
Korkeus 4.220 m - 13.845 ft
Nousu on Damavand huippukokous: 5-7 tuntia
Descent osoitteesta Damavand huippukokous: 2 - 4 tuntia
Etelä Trail johtaa alkaen Bargah Sevom Camp-huippukokousta. Paljon jalankulkutien osoittaa tämän trail to the top, ja on olemassa erillisiä trails, että nousu-ja descent.The Etelä-Trail täyttää Itä-Trail lähellä huippukokous. Vietä yhden yön sleeping in Bargah Sevom ja sitten jatkaa huippukokouksen varhaisessa vaiheessa toinen päivä.
A väärä tapa on aloittaa kiipeilyä vuoren öisin, 3rd leiri ja retki läpi yön päästä huipulle noin auringonnousun. On selvää, että tämä on enemmän tiring tapa climbing vuoristoseutujen ja tuo lisääntynyt riski kärsiä korkeudessa sairaus.


Kiipeily-laitteet
katso myös Mount Damavand Equipment List
Voidakseen nauttia turvallisen vaellukselle, että huippukokous Mount Damavand, on tärkeää saada asianmukaiset välineet. Jotkut tärkeimmistä asioista, jotta on lueteltu alla:

Proper Kengät
Mount Damavand Guide
The kivinen, jyrkkä maasto joissakin osissa ja potentiaalin äkillinen, voimakas tuuli puuskissa on syytä saada asianmukaista vaellusjalkineet.

Proper Vaatteet
Tuo asianmukaista suojaa alhaiset lämpötilat ja voimakkaat tuulet. Se on yleensä alle nollan huippukokouksessa, ja voimakkaat tuulet tekevät usein se näyttää jopa kylmempi. Tuo sateen pyydyksiä, kuten sääolosuhteet voivat muuttua hyvin nopeasti vuoristossa. Käsineet suositellaan molempia vastaan kylmyys ja retket jyrkkä, kivikkoisia osia.

Taskulamppu
Alothough En sinun vaellukselle aikana nighttime, flash-valo on erittäin suositeltavaa, joka kausi ja olennaiset ulkopuolella piikin kausi. Useimmat ihmiset valitsevat pään valaisimista, koska ne lähtevät molemmat kädet vapaaksi.

Ruoka
Mount Damavand Guide
Varsinkin TRAILS, joissa on vähän mountain huts, on tärkeää saada tarpeeksi vettä ja ruokaa. Myös se on hyvä idea kuljettaa alas kaikki garbage, vaikka on olemassa garbage roskakorit vuorelta Damavand.

Korkeus Sairaus
katso myös Mountain Sairaus
Ihmisen keho vaatii aikaa sopeutua äkillinen lisäys korkeudessa, muuten on olemassa vaara, päänsärkyä, huimausta ja pahoinvointia. Hyvin harvat ihmiset, jotka kiivetä Mount Damavand, uhria korkeudessa sairaus. Jotta korkeudesta sairaus, olette kehotetaan puuttumaan vuoristo on ollut hidasta ja tee usein taukoja. Yöpymisen klo Bargah Sevom Camp on suositeltavaa eikä suoraan kiipeämään huipulle. Ei ole mitään pulloa happea, saatavilla osoitteessa mountain hut, voit tuoda omat, sillä se on tehokas työkalu ehkäisyssä ja torjunnassa korkeudessa sairaus.


Kuinka kiivetä Mount Damavand
Kaksi päivää kiipeämään Mount Damavand etelästä Route kesällä yksityiskohtaisesti.
vierailla myös:
GPS Maamerkit
Virtual Trip By Google Earth
Equipment List
Volcanic activity

Tiivistelmä:
Mount Damavand Guide
Day1 - Teheran, Camp3. Day2 - Camp3-huippukokouksen ja takaisin Teheran!

Yksityiskohta:
Day 1
Miten päästä Mt.Damavand?
Voit matkustaa autolla tai bussilla johonkin näistä paikoista:
Camp1 - Reineh
Teheran> Haraz Road> Reineh> Reineh Camp. (N. 2,5 tuntia)
Jos tulet pohjoisesta, Iran, eli Mazandaran, voit käyttää tällä tavoin
TAI
Camp1-Polour Camp 2.270 m - 7.447 m
Teheran> Haraz Road> Polour> Polour Camp. (N. 1,5 tuntia)
Jos matkustat Tehran, Polour on paljon lyhyempi ja parempi tapa teitä.
Nämä leirit kuuluvat Iranin vuorikiipeily federaation jossa voit käyttää niitä tai voit pyytää auton viedä sinut:
Camp2 - Base Camp 3.040 m - 9.973 m
Farsi Nimi Goosfand Sara Camp.
Vahva autojen kaltaisten 4WD Jeeps kuljettaa sinut 2nd Camp / suojia kutsutaan Goosfand sara mikä itse asiassa on Base Camp, (n. 1 tunti).
Jos asut kaupungissa, joilla on alhainen korkeuserot, kuten merenpinnan tasolla, sinun parempi, että meillä on ylimääräistä lepoa täällä, tai ehkä jäämään One Night at tämä paikka sopeutuminen. (Lue alaviite 1)
Camp3 - Shelter 4.220 m - 13.845 ft
Farsi nimi Bargah Sevom Camp
By 3-4 tuntia sinua saavuttamaan Bargahe Sevom Camp, eivät kuljettaa raskaita kalustot itseäsi, käytä muulin ja porters sijaan. Käytä jalka polkuja, se on helppo löytää heitä, mennä hitaasti ja tasaisesti, jos alkaa vuonna aamulla sinulla on tarpeeksi aikaa, käytä päivän valon vain, koskaan aloittaa vuonna pimeydessä. Pysy yhden yön täällä.
(Lue alaviite 1 & 2)




Maps and Signs for Mount Damavand Climb
Kartat ja merkkejä Mount Damavand Climb


Day 2
Mount Damavand Guide
How to go to the top, mt. Damavand 5.671 m - 18.605 ft
Etelä edessä ei ole tekninen tapa, 5-7 tuntia hitaasti ja tasaisesti kävelemään voit päästä huipulle, älä kuljettavat raskaat kalustot itsesi kanssa, voit jättää ne Bargahe Sevom Camp, ainoastaan toteutettava tarvittavat asiat teidän kanssanne, riippuen sen sää paras alkamisaika on noin 5 o "kellon aikaan aamulla. (lue tärkeää huomata, 3). Ennen aloittamista tarkistaa kaikki tarvittavat asiat, have a good breakfast, katso sääennusteen huolellisesti, jos mahdollista, ei lepoa yli 5 minuutin lepo aikana kiivetä, ruoka ja juoma, sinun on vähintään 1,5 kirjaimet vettä, ja vähän elintarvikkeita, joitakin makeisia tai suklaata Että kaikki! tästä ylöspäin ei ole vettä, ruokaa tai suojaa. Käytä jalka polkuja, kesäisin paljon climbers mennä tällä tavalla ehkä voisi olla mahdollista löytää sellaista ryhmää, joka sopii ohjelmaan, jos et ole varma, käytä opasta. Älä nouse yöllä.
Takaisin Takaisin
Kun päästä huipulle eivät viettävät paljon aikaa, kestää muutamia kuvia ja palata nopeasti Bargah Sevom Camp (noin 2,5 tuntia), voit levätä nyt puoli tuntia, kun sinusta tuntuu ok yrittää palata Goosfand Sara ja jopa Teheranissa. Jos sinulla on tarpeeksi aikaa sen jälkeen, kun kiivetä, se on hyvä ajatus mennä Abe Garm e Larigan 5 km päässä Reyneh, jonka voit käyttää hyödyksi mineral kuuman veden jouset, Damavand ja viettää yö siellä.

Huomautus 1
Kesäisin voit löytää vettä ja ruokaa, mutta ehdotan teille käyttää omia. Löydät muulin ja portteri.
Huomautus 2
Kesäisin voit löytää teltta ja makuupussi vuokrataan täällä.
Note3, Tärkeää!
On väärin uskoa, että sinun edetessä osoitteesta Bargahe Sevom että huippukokous Mount Damavand yöllä, koska vähemmän rikkihappoliuosta kaasu, mutta neuvoo sinua koskaan aloittaa yöllä, vaikka näet joitakin climbers tehdä niin, että useimmat näistä ihmisistä eivät onnistua niiden kiivetä eikä koskaan nähdä huippukokouksessa! yöllä et löydä sopivaa kävelyteiden, voit tehdä paljon virheitä, voit menettää enemmän energiaa, koska kylmempi sää, ja tärkein asia, saatat olla hereillä, mutta et elin ei ole ja biologisen kellon oman kehon sanoo, että se on nukkuva aika!
Älä pelkää rikkihappoliuosta kaasu, on vähän etikan teidän kanssanne, se auttaa sinua paljon!


Useful information and links for Mount Damavand
All Camps
Equipment
FAQ
Google Earth
GPS Landmark
How To Climb
Mt Damavand Info
Photo Gallery
Routes
Ski Mountaineering
Thermal Spring
Timing
Tour
Video Clips
Weather


Palvelut
Tarjoamme ja tarjonnan teille nämä palvelut Mount Damavand ja muut Iranin vuoristo, ekosysteemi, Kulttuurimatkat ..

Tervetuloa
-- Me welcom sinut lentokentältä Englanti / Deutsch speaking opas

Tour-oppaat
Englanti / Deutsch kääntäjä (tulkki)
ja korkeasti koulutetun kokenut opas:
-- Mount Damavand retket & trekking kiertueelle.
-- Mount Damavand climbing matkapaketit.
-- Mount Damavand ski tour.
-- Muut Iranin vuoristo-kiertueella.
-- Iran matka-kiertueen.
-- Iran ekosysteemin kiertueelle.
-- Iran luonne kiertueelle.


Liikenne
Mount Damavand Guide
-- Siirto your hotel mihinkään lähtökohta Mount Damavand yksityisten autoja.
-- Yksityinen auton + kuljettajan opas muiden Iranin kaupungeista.
-- Patrol auton + kuljettajan opas.
-- Siirto Mehr Abad Airport to hotel.
-- Siirto Imam Airport to hotel.
-- Yksityinen autolla tai julkisilla bussi eri Iranin kaupungeista.


Kalusto
toimittamalla laitteita teidän Mount Damavand matkat.
-- Vuori pyydyksillä.
-- Elintarvike-, juoma-ja ruoanlaitto-laitteiden kanssa.
-- Teltta, makuupussi, Mat, ja camping-laitteiden kanssa.
-- Ski-laitteiden kanssa.
-- GPS, lumivyöry transceiver, kompassi, pään valossa etc ....
-- Kartat.

Muut palvelut
Voimme tarjota muita palveluja:
-- Iran Visa ulkomaisten Climbers, Mount Damavand.
-- Iran Visa American Climbers, Mount Damavand.
-- Hotelli varaukset Iranissa.
-- Majoitus Teheran ja kylien lähellä mount damavand.
-- Mount Damavand mineral kuuman veden jouset ammet.
-- Saada luvan ulko-climbers, Mount Damavand.
-- Muulit, sherpa, porter tekemään oman kalustot, Mount Damavand turvakoteja ja takaisin.

TEHKÄÄ neuvoja ja apua.
Mount Damavand Guide
Tours
Mount Damavand ja muut Iranin vuoristo, ekosysteemi, kulttuuriset matkat.
Tervetuloa liittymään meihin, Iran ja Lähi Itä-korkein piikki turvallisin ja luotettavin vuorikiipeily kokemus mahdollista. Keskittymällä Mount Damavand ja muut Iranin vuoristossa olemme voineet keskittyä kokemuksemme antaa sinulle parhaat onnistumismahdollisuudet.
• Mount Damavand ja muut Iranin vuoristo-Tours
• Iran Ecosystem Natural Attractions Tours
• Iran Kulttuurimatkat

Iran Natural Nähtävyydet
Käy kaikki luonnolliset nähtävyyksiä, Iran
Tarjoamme matkoja varten Mount Damavand ja muut Iranin vuoristo, ekosysteemi, kulttuuriset matkat ja Iran Natural Attractions.


Ota yhteyttä

Huomaa:
1 - We hate spams yhtä paljon kuin sinäkin.
Käyttäjän henkilökohtaisia tietoja ei koskaan jaeta 3rd osapuolille.
2 - Jotta voimme erottaa sähköpostiosoitteesi ja spams,
ota lainaan Damavand sähköpostisi.
3 - Kirjoita sähköposti Englanti.

Jos sinulla on kysyttävää climbing Mount Damavand tai jos sinulla on ehdotuksia siitä, Mount Damavand opas web-sivuja, älä epäröi pudottaa meidät muistiin. Befor pyytämällä voit löydä vastausta usein kysytyistä kysymyksistä noin Mount Damavand.

Tämä on koneellisesti käännetty teksti, älä syyttää meitä mistään virhe!

Tervetuloa Mount Damavand opas Int, kaikkein informatiivinen sivut Mount Damavand.
Copyright © Mount Damavand Guide Int. Kaikki oikeudet pidätetään.

Etsi lisää tietoa Mount Damavand meidän Englanti version sivuja:
Mount Damavand Guide Website
Mount Damavand Guide Weblog



Contact Us ( English )
Please note:
1- We hate spams as much as you do ,your personal information will never be shared with 3rd parties.
2- To help us distinguish between your email and spams, please quote Mt Damavand or Iran Nature in your email subject .
3- Please write your email in English.
4- We will reply to all emails which have the subject Mt Damavand or Iran Nature , please be patient .
5- If you did not get a reply in 2 days , please check your spam box.

If you have any suggestions about our webpage please don't hesitate to drop us a note. If you have any question about climbing Mt Damavand or visiting Iran Natural Attractions feel free to ask .



Mount Damavand Guide Int,
MDG Suomi MDGI870614
Copyright © Mount Damavand Guide Int. All rights reserved.


hiking & trekking Damavand Iran دماوند ایران iran nature and iran ecosystem , climbing Damavand Iran دماوند ایران and other Iran mountains, equipment list and GPS landmark for Damavand Iran دماوند ایران, route and trail maps for Damavand Iran دماوند ایران, camps , resting places and timing for Damavand Iran دماوند ایران, itinerary Damavand Iran دماوند ایران , experienced guide Damavand Iran دماوند ایران guided tour for Damavand Iran دماوند ایران, transport & services for Damavand Iran دماوند ایران weather forecast Damavand Iran دماوند ایران .Damavand Iran دماوند ایران iran nature and iran ecosystem photo, picture and video . Damavand Iran دماوند ایران iran nature and iran ecosystem guid.
Damavand Iran دماوند ایران Damavand Iran دماوند ایران Damavand Iran دماوند ایران Damavand Iran